Cold80 píše:
A Resour neviem prečo pišeš take ...., že neviem taktiky ja na ICC taktiky na svoj class viem dobré tak ťa poprosím aby si sa zdržal komentára dakujem.
Ešte by si cel dať najavo, že by som cel zabudnuť na minulosť to uz preto alebo je aka je a cem začať od začiatku a cem aby to bolo u Ordo Satana...Ďakujem pozornosť
No tak za prve ... komentara sa zdrziavat nebude nikto lebo od toho je tento topic aby ta ludia okomentovali ktory stebou maju skusenosti ...
ja poviem tolko k taktikam voa 25 full dmg boss , vlocky ignore a ani vdaka tomu dps nic slawne vzhladom na eq
Dalej to je sice pekne , ze ty nieco chces ale tuna sa dost prihliada na minulost ... mame tu typka v cakacej dobe co sa k nam chce dostat bezmala asi uz treti mesiac a ma tiez za sebou nepeknu minulost a len teraz sa pomaly rozhodujeme ci dostane sancu.
Ked som sa tak pozeral na tvoj eq ja by som povedal , ze ty mas v hlave jasno co chces ... predopkladas ze tu maju viacery uz trinkety z icc ( podla toho co som videl ti chybaju uz len tie ) takze si myslim , ze ak ta vezmeme tak budes drzat hubu a krok + farmit prioritu , potom si neednes co treba a mozno sa v tebe prebudia vasne z minulosti a bude ti jedno ci dostanes kick lebo uz budes mat to poco si prisiel
Mozno sa v tebe milim a mozno to co som napisal vobec nemusi byt pravda mozne je predsa vsetko.
Verdikt
PROTI