1. Jméno hlavní postavy : Relyn
2. Povolání a Level : Paladin 80
3. Talenty :Holy/retri
4. Alti :Ryxina 80 REsto/ele Swixy/tank 80
5. Souhlasí moje povolání (class) a spec těm, u kterých je na hlavní stránce fóra uveden "Nábor" ? : Ano (pokud ne, uveď důvod proč právě o Tebe a tvojí classu bychom měli mít speciální zájem)Nejsme skill ale Neco o sve classe vim
6. Profese : Blacksmithing 446/mining 450
7. Předchozí guildy : Lmyc, sylvanas legion
8. Zaměření : Oboji
9. Jak dlouho hraji WoW :cca 4 roky
10. Zkušenosti s raidy (WotLK) : Toc10/25 TOgc 10 Icc10/25
11. Popis mého PvE eq :
http://armory.anthoria.net/character-sh ... A&cn=Relyn12. Věk : 17
13. Jak často se věnujes WoWku ? : Skoro celej den Nemam co delat
14. Proč se hlásím zrovna do Ordo Satanas? : (Chtěl bych být v Ordo satanas kvůli tomu, že....)Proc kvam Nwm je znam od vas par lidi DAvate icc ale o to nak nejde spise mi jde o kvalitni raidy a uz bich rad Pokoril naky to togc a Dobry kolektiv
15. Něco o sobě :Co o me Rict Tak muj vek uz znate O volnych Chvili vetsnou O vikendech i sise na jare moc na wowo nejsme venuju se hasicum PAk TV a wow
16. Jaký bude váš přinos pro guildu ? Tak sem holy prinos pro guildu tak Dalsi heal i kdyz umim za nej tak na 80% rad bych si jeste nechal poradi od nekoho jineeeho do G chatu sem umim zapojit teda jak dky a jaka jen konverzace
17. PODMÍNKA PŘIJETÍ!- Mám nebo si ihned obstarám základní prvky ke hře = Teamspeak 3, EPGP addons, DBM, Omen threat meter, GroupCalendar v4.6.1?: (mikrofon výhodou, ale být nemusí, stačí umět poslouchat) Ano vse mam
18. Přijímám pravidla slušného chování za mé vlastní, nebudu se chovat jako malé děcko, tudíž nebudu dělat ostudu OS?: vyjádřím se Ano Prijmam
19. Beru na vědomí, že podle porušení bodu 18. mohu být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit?: vyjádřím se Ano prijmam
20. Ihned po vyplnění této přihlášky si připravím TS3(Teamspeak 3) a po případném přijetí se zapojím do akcí v GC(Group Calendar)?: vyjádřím se (to znamená, že budu mít připravený jak GC tak TS3 při náboru) TS MAm spise vse mam
21. Ihned po případném přijetí budu mít připravený addon EPGP a budu vědět co a jak podle jednoduchého návodu "zde klikni"?: opravdu jsem pochopil system rozdělování lootu Orda a vím co to obnáší? Tak KDyz uz u vas budu tak budu uznavat EPGP. urcite tma nakej ten Preklik najdete