Munchen píše:
A EXSI ty se nevyjadruj ja jsem te kickla pac si v ten sami cas co mela jit guilda icc25 sla raid se Satanama. Co si jako myslis? kdyby si sla raid napriklad s Enli v ten cas co by te guilda Satani potrebovala na raidu, myslis ze by te nekickli? sak to je na hlavu postavene...tak ji sem vemte kdyz tohle dela a me ne? a mimo to bych sem nikdy nesla kdyby se Crazy nerozpadlo a nebyly tam takovy chytraci ktery si delali idcka s jinejma guildama, to ty a tobe podobny muzete za rozpad ne ja kocicko dnes jsem se logla a 20lidi leavlo za posledni dva guildu, uz tam neni vubec nikdo...A nerikej ze jsem je tady pomlouvala tady neslo vubec o Satany kdyz sem to rikala, to je jedno s jakou guildou si byla, pointa je ze si nekde v nake guilde a nedavas ji vse a delas si idkca jinde a tohle presne ja nedelam ja jsem verna ty guilde kde jsem a bavi me to a snazim se a odchazim az jako posledni a to skoro vzdycky...
Toto jsem musela napsat, aby se tady neroztrh pytel s tim ze JA jsem LEAVER a JA Vas pomlouvam....
Moja mila, ja som pisala hned v pondelok, ze idem raid s nimi a nik nebol proti a nikto nenamietal. Keby bol niekto proti tomu tak sa dohodnem na inom dni. Ale to uz som Ti predsa povedala v guild chate, ale Ty si aj tak stale budes rozpravat len to svoje pretoze nic ine nevies... A neohanaj sa tym ze si nic nepovedala dobre vies ze presne slo o to, stoj si za svojimi slovami, skoda ze som si to nescreenla....
K Tebe ja uz sa vyjadrovat nebudem proste mi nestojis za to, vyfarbila si sa vtedy a to mi bohate staci