Okej,takže mi dneska napsal,kouknul jsem mu na eq a na talenty a vzal jsem ho do IF na dumy,kterou u ali prohánim nejvíc,takže můžu nejlíp porovnávat. Co se EQ týče: Chybí ench na Headce,Shoulderech a botech.(snad si to dá do pořádku),řekl jsem mu že má mít vitalitu. Gemy:Meta gem dobrej Ostatní gemy v porádku,jen menší mínus,že nemáš Crit cap a viděl jsem tam sockety na haste.To by bylo lepší tam hodit crit,jinak snad ok Talenty:Chybí ti improoved Faerie Fire,místo čehož máš Dreamstate uplně zbytečně,protože pokud umíš použít starfall,mana ti nemůže dojít.A ani by neměla,pokud neumíš. Dál bych dal 3/3 do Nature's Focus a 2/5 Furor.(nevim jestli ses dostal ke queene a dal,ale tam už je potřeba pushback) Dál más 0/5 v Genesis,tzn že máš ještě někde talenty,nevim kde ale asi zbytečně.Hit máš overcaplej a máš vytalentovanej hit.To je kravina. Haste cap v porádku,crit cap chybí tak 2-3% critu,pokud si dáš improoved Faerie. Co se dps týče,eq zas tak špatnej nemáš no,ale da se dat určitě víc.Na dummy si dal 8150dps/1mega dmg.Vyzkoušel sem si tam zarotovat ještě i já,protože sem tam dlouho netočil.No dal sem 10,2kdps/mega dmg. Rotace se mi zdala OK,starfire si doufam pustil s trinketem. Talenty,enchanty i sockety se daj upravit,tam by to dps mohlo o něco stoupnout.Já verdikty házet osobně nechci,protože nemam přehled čeho je dost nebo málo.Zhodnoťte sami. Jeste k profkam nema doskillenej skinning takže chybí boost
_________________ Put It On From [Propanbutan]: mourne mám poctivě,celá guidla za tím stojí
|