Vďaka, za kladné komenty, teším sa na zajtra.
Orrin> čo sa týka frostov.., mno ja už na resto spec dlhšiu dobu nemám čo za ne kúpiť. Itemy, ktoré som písal, že chcem vymeniť, sú poväčšinou z ICC. Napr. trinket za frosty by som chcel zameniť za HC verziu Solace.., ring mám so spiritom, ten by som rád zamenil za ten z Marrowgara.., neck mám 251, lepší je z Queeny... wrist m myslím z Rota. Takže na resto spec ich už veľmi neuživím - preto som to spomínal.
Ináč samozrejme beriem, že prioritou je mať jeden hlavný kvalitný spec.
Selfi>
to vážne? Tá fotka, čo capla na Anthoriu do screenshotov, nebola jej? To je vtipné.
Crueli> mno ja som si ťa chcel pridať do priateľov, ale asi máš VIP? Nejak mi to nešlo, tak sme sa možno minuli nejak tak.
K tým dotazom. Healing Focus mi vždy prišiel viac ako PVP talent. Vychádzal som z tejto definície pushbacku pri castení (pochádza z wowwiki):
Whenever a damaging spell or ability hits the caster, the cast time will be set back by a given amount, slowing the casting. In general any melee attack (be it a normal or a special attack) or direct damage spell will cause interruption. Damage over Time spells and most Channelled spells will not cause interruption. The only channeled spell which does is Arcane Missiles. Inými slovami, málokedy dostávam melee damage a AoE spelly som nepovažoval doposiaľ (asi mylne) za
direct damage. Takže ja si ho tam teda skúsim nahodiť a uvidím, aký bude rozdiel.
Edit: keď o tom uvažujem, asi som chytrý blázon - zradila ma znalosť angličtiny
direct som si predstavoval ako priamo cielený spell, ale teraz ma napadlo, že to asi mysleli ako rozdelenie direct versus dot.
Čo sa týka Glyph of Riptide. V podstate som uvažoval vždy medzi týmto a Glyph of Earthliving Weapon, lebo práve ten Eartliving effect sa ukazoval ako celkom pekné percento healu. Nepamätám sa, prečo som sa napokon rozhodol takto.
Ale obecne, keď si vezmeme ICC, kde sa lepšie uplatnia rangedká, ktoré len málokedy zvyknú stávať pokope a teda mi 12y Chain Heal nemusí preskočiť v plnej miere... (navyše - je tam viacero bossov, kde sa oplatí dodržovať rozostupy, nie vyložene nutne na všetkých, ale už kvôli určitým abilitám) - a tiež keď beriem do úvahy, že castím Riptide takmer neustále, keď nie je na CD... prišlo mi to ako dobrá voľba. Tak neviem, pre toto asi mno.
Edit: pozeral som, že tam máš ten healing stream.. tak neviem, ja by som povedal, že je to o zložení raidu. Keď máš dostatok paladinov, určite sa ten mana totem dá nahradiť. No dostatok paladinov býva väčšinou na 25ke, býva aj pestré zloženie classov a teda rezistencií. Na 10, naopak, je to biednejšie a buffmi, aj s počtom šamanov. Ale ak vravíš, že je to výhodnejšie, pouvažujem o zmene tiež.