Právě je 21 lis 2024, 15:04

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 25 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: prihláška - Nalfein (shaman)
PříspěvekNapsal: 13 pro 2011, 17:37 
Fórum Inkvizitor
Fórum Inkvizitor

in-game nicky: pacan
ZA

PříspěvekNapsal: 13 pro 2011, 20:05 
Site Admin
Site Admin

in-game nicky: Crueli(heal) Irli(heal) Russty(tank) Cruely(tank) Cruele(melee-dmg) Cruelo(ranget-dmg) Moonzo(PvP)
za prihlasku urcite za
vehre jsme se nezastihly
ale par dotazu
1) glyph na riptide ?
- na pve kde leta kopa chainu a konsumuje se pritom nejsem si jistej zda se vyplati tech par vterin navic
2) ohledne talentu
- kazdej muze mit sve proti tomu nic nemam, ale kazdopadne zrovna to co ti chybi [Healing Focus] coz snizuje pushback - coz je na polovinu bossu v icc celkem kriticke

kazdopadne uvidime se na testu

PříspěvekNapsal: 13 pro 2011, 21:01 
Fórum Vlajkonoš
Fórum Vlajkonoš

in-game nicky: Nalfein | Haakon | Fin | Fjodor
Vďaka, za kladné komenty, teším sa na zajtra. ;)

Orrin> čo sa týka frostov.., mno ja už na resto spec dlhšiu dobu nemám čo za ne kúpiť. Itemy, ktoré som písal, že chcem vymeniť, sú poväčšinou z ICC. Napr. trinket za frosty by som chcel zameniť za HC verziu Solace.., ring mám so spiritom, ten by som rád zamenil za ten z Marrowgara.., neck mám 251, lepší je z Queeny... wrist m myslím z Rota. Takže na resto spec ich už veľmi neuživím - preto som to spomínal. :) Ináč samozrejme beriem, že prioritou je mať jeden hlavný kvalitný spec.

Selfi> :D to vážne? Tá fotka, čo capla na Anthoriu do screenshotov, nebola jej? To je vtipné. :D

Crueli> mno ja som si ťa chcel pridať do priateľov, ale asi máš VIP? Nejak mi to nešlo, tak sme sa možno minuli nejak tak.
K tým dotazom. Healing Focus mi vždy prišiel viac ako PVP talent. Vychádzal som z tejto definície pushbacku pri castení (pochádza z wowwiki): Whenever a damaging spell or ability hits the caster, the cast time will be set back by a given amount, slowing the casting. In general any melee attack (be it a normal or a special attack) or direct damage spell will cause interruption. Damage over Time spells and most Channelled spells will not cause interruption. The only channeled spell which does is Arcane Missiles. Inými slovami, málokedy dostávam melee damage a AoE spelly som nepovažoval doposiaľ (asi mylne) za direct damage. Takže ja si ho tam teda skúsim nahodiť a uvidím, aký bude rozdiel.
Edit: keď o tom uvažujem, asi som chytrý blázon - zradila ma znalosť angličtiny :D direct som si predstavoval ako priamo cielený spell, ale teraz ma napadlo, že to asi mysleli ako rozdelenie direct versus dot.

Čo sa týka Glyph of Riptide. V podstate som uvažoval vždy medzi týmto a Glyph of Earthliving Weapon, lebo práve ten Eartliving effect sa ukazoval ako celkom pekné percento healu. Nepamätám sa, prečo som sa napokon rozhodol takto. :) Ale obecne, keď si vezmeme ICC, kde sa lepšie uplatnia rangedká, ktoré len málokedy zvyknú stávať pokope a teda mi 12y Chain Heal nemusí preskočiť v plnej miere... (navyše - je tam viacero bossov, kde sa oplatí dodržovať rozostupy, nie vyložene nutne na všetkých, ale už kvôli určitým abilitám) - a tiež keď beriem do úvahy, že castím Riptide takmer neustále, keď nie je na CD... prišlo mi to ako dobrá voľba. Tak neviem, pre toto asi mno.
Edit: pozeral som, že tam máš ten healing stream.. tak neviem, ja by som povedal, že je to o zložení raidu. Keď máš dostatok paladinov, určite sa ten mana totem dá nahradiť. No dostatok paladinov býva väčšinou na 25ke, býva aj pestré zloženie classov a teda rezistencií. Na 10, naopak, je to biednejšie a buffmi, aj s počtom šamanov. Ale ak vravíš, že je to výhodnejšie, pouvažujem o zmene tiež.

PříspěvekNapsal: 13 pro 2011, 21:24 
Vedení Ordo Satanas
Vedení Ordo Satanas

in-game nicky: Sokolator,Lalala
Pushback je zaklad :O kvina prof fester..anub etc

PříspěvekNapsal: 13 pro 2011, 21:40 
Fórum Master
Fórum Master

in-game nicky: Valador , Valalama
Boh povedal aby som dal za tak prečo by som sám seba neposlúchal?
dávam : ZA

Seriously : Fajn prihláška asi najrozsiahlejšia akú som kedy videl aj na iných fórach ...

Povahovo mi prídeš ako vážný kludas

Držím palce na test Raide :)

PříspěvekNapsal: 13 pro 2011, 22:18 
Fórum Inkvizitor
Fórum Inkvizitor

in-game nicky: Mig, Chcipnes, Dragonflie, Shamii - všici healeři
tož písat umíš, uvidíme až budeš u nás jak víš hrát:)

jináč jsem za, páč je vidět že máš doopravdy zájem a si očividně normální :)

PříspěvekNapsal: 13 pro 2011, 22:26 
Vedení Ordo Satanas
Vedení Ordo Satanas

in-game nicky: Órrin
Pushback needed in these encounters:
Marro ked da whirlwind, Lady cast plosaku v 2.faze, Festerov plyn dava dmg do kazdeho, Rotface vracanie do hracov, Queena ani nevravim, Sindragosa a Lich uz vobec nic nevravim..
ej kej ej nevyhnutnost to mat.. to musi vediet kazdy..

test teda zajtra ... streda ICC 10 o 18:30

PříspěvekNapsal: 13 pro 2011, 22:31 
Fórum Inkvizitor
Fórum Inkvizitor

in-game nicky: Manowarrior, Vonjose
Dal som si tu námahu to prečítať celé. Poviem na to len: Fíha, veľmi rozumne vyzerajúci človek.

PříspěvekNapsal: 13 pro 2011, 22:50 
Fórum Vlajkonoš
Fórum Vlajkonoš

in-game nicky: Nalfein | Haakon | Fin | Fjodor
No nehádam sa, talent doplnený :)
Ja obecne viem čo to je a uvedomujem si aký má zásadný vplyv, ale ako vidím, dosť zle som si to interpretoval po celú dobu. Dobre vedieť. Tak sa celkom teším na zajtra to otestovať.

Pred 18.30 budem určite ready & waiting. :D

PříspěvekNapsal: 13 pro 2011, 23:20 
Site Admin
Site Admin

in-game nicky: Crueli(heal) Irli(heal) Russty(tank) Cruely(tank) Cruele(melee-dmg) Cruelo(ranget-dmg) Moonzo(PvP)
musim si zamachrovat xD ale
Obrázek

co jsem chtel: nerikam ze ten glyph je spatnej ja jen riptide nepouzivam na kazdej cd proste mi nevyhovuje

EDIT by Orrin.. Cruel, nepis do prihlasky svoje know how.. kazdy si to precita a potom budu dobri ako ty :D .. potom na TS
EDIT by Cruel.. Orin boha muj epicky topic mi smaze :D
EDIT by Vala.. No podme si to tu editovať :D

Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 25 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina