Elvensmith píše:
Morpphy píše:
Ja som u vás ešte nebol.. túto postavu som dostal od známeho približne pred mesiacom takže aký eq som za ten čas stihol nazbierať taký zatiaľ mám...
Ještě lepší, takže za tu class ani pořádně neumíš což? Ale už ten fakt ACC šmeliny se mi nelibí.
Edit: Eště ať máš podněty k čemu by bylo vhodné se rozepsat. Tak WoW hraješ 3 roky,char máš tu jak tvrdíš jen rogue (zadný alt), ale tu máš měsíc? Kde si hrál? Za co? atd. atp.
Viem za ňu dosť dobre... ako určite sa nemôžem porovnávať s niektorými hráčmi ale nemôžem povedať, že to neviem hrať
Mám tu ešte svojho warra.. nehrávam ale za neho, nedávam do neho čas ani goldy
tu sú jeho armory ak sa chcete zasmiať
http://anthoria.wowarmory.sk/#nektro,characterNo wowko som začal hrávať na TBC na jednom funku sa dá povedať, vlastne som hrával skoro stále len na funkách... taktiky na ICC som sa naučil na jednom servery ktorý je už zrušený ale bossovia tam fungovali tak ako na Anthorii takže nie som žiadna lamka čo si myslí, že je neviem aký super lebo zabil bossa čo nemal scripty.
Hrával som prevažne Warra a rogunu PvP aj PvE. Hral som aj iné classy ale toto su také ktorým som sa venoval najviac.