1. Keion
2. Paladin 80
3. Retribution/Holy
4. Erodan (76, druid, balance/restoration) a dva alty pod lvl 50
5. niesom síce classa, ktorú hľadáte, ale zapájam sa do guild akcií (napr. ako guild video) alebo sa zapájam pravidelne do guild raidov
6. Mining 450 Engeneering ( práve skillim)
7. Hornyes
8. Oboje
9. 3 roky
10. icc (profesora a qeenu som nedal a taktiky k icc si pravidelne pozerám)
togc 10, 25 ( raid sa rozpadol pred anubom )
toc 10, 25 (mám achievi za 10ku aj 25ku, že som ich dal), niesom žiadny failer ! ovládam všetky taktiky na iccčko, tocko, na raidoch ešte nikdy nebol kvôli mne wipe, môžete sa opýtať toofifeho (boli sme v jednej guilde)
11. pve: mám 4 veci čiže už mám set bonus, sháňam už len marky a dbw 5,7 k gs
pvp: mam 4/5 rele 1/5 wf mam arena team a steam ratom okolo 1600 5,7 gs
12. 13 rokov
13. cez 2-3 hodiny denne (podľa, toho ako sa mám učiť,
ale na guild raid mám toľko času koľko mi treba), cez víkend koľko treba
14.Chcem byť v Ordo Satanas, pretože hľadám dobrú guildu s dobrým kolketívom, ktorí pravidelne chodia icc a togc a myslím si, že guilda na úrovní bez "detí" (ľudia, ktorý nadávajú)
15.Bývam v Košiciach venujem sa florbalu som ôsmak na osem ročnom gymnáziu. Z pohľadu wowka som ochotný a akitívny hráč, ktorý vie čo má robiť a znesie kritiku za chybu.
16. Perfketný hráč
, som meele dmger
mam 5,7k gs točím 7-9k dps, mam aj ako off spec holy, 5.1 k gs, ale hlavne som dmger, do ordo satanas by som prišiel so svojou ochotou, ktorú mám, do guild chatu sa dokážem zapojiť, pretože si myslím, že som perpektívny hráč a podporil by som progress os a pokúsil bz som sa aj o pozdvihnutie os (týmto nechcem poveadať, že nie ste na dobrej úrovni)
17. Mám všetky požadované addony a mám aj tsko+mikrofón
18. Áno súhlasím, zatiaľ žiadnej guilde som neurobil hanbu
19.Áno súhlasím a beriem na vedomie
20. Áno už sú pripravená na prípadneé priatie os
21. Tento addon mám zapnutý stále