1. Jméno hlavní postavy :
Suchy2. Povolání a Level :
Shaman 80lvl3. Talenty :
Elemental/Restoration4. Alti :
Tory (20lvl) teraz som zacal expit... =P 5. Souhlasí moje povolání (class) a spec těm, u kterých je na hlavní stránce fóra uveden "Nábor" ? :
Ano6. Profese :
Mining (450), Jewelcrafting (450)7. Předchozí guildy :
Moja prva guilda tu bola Legend of DarkDemon preslo nas sem (na anthorku) dost ludi lenze potom viaceri prestali hravat... tak sme sa pomali rozpadali.. =P newiem teraz presne ale zda sa mi ze som medzi prvymi presiel do Ordo Satanas... ale aj tak sme sa nakoniec spojili v jednu guildu Ordo Satanas... =P lenze ako som presiel do inej prace tak som nejak nemal cas na wowko.. tak som si dal cca 1 rok +- prestavku... lenze zatial ste ma kickli.. =P tak sa znova hlasim spat... =P8. Zaměření :
Hrajem pre zabavu PVP... =P ale mojou prioritou je PVE... teda podla toho ako mi to vychadza s pracou... ked mam volno a cas tak uricite budem k dispozicii.. =P9. Jak dlouho hraji WoW :
Uha tak to presne newiem ale cca 6-7 rokov... =P10. Zkušenosti s raidy (WotLK) :
Presiel som naxom, Uldu, TOGC (insanity), a ICC wiem vsetky taktiky.. =P zatial som bol len 5 bossov...11. Popis mého PvE eq :
Moj PvE eq je full PvE a priemer ilvl je 245... =PArmory:
http://anthoria.wowarmory.sk/#suchy,character12. Věk :
2113. Jak často se věnujes WoWku ? :
Podla toho ako kedy... ako som v praci... =P cez tyzden mam viacej casu ako cez vikend... =P ked mam cez vikend volno tak uricte nesedim doma pri PC... =P 14. Proč se hlásím zrovna do Ordo Satanas? :
Hlasim sa do Ordo Satanas lebo som tu stravil dobre chvile.. =P pekne raidy som zazil a aj s ludmi som bol spokojny.. =P takze to je moj dovod.. =P15. Něco o sobě :
No o sebe... =P co Vam powiem som normalny chalan ktory si uziva zivota po veceroch... a cez den si zadrtim wowko.. =P16. Jaký bude váš přinos pro guildu ? :
No takze muj prinos... poradim, pomozem teda spravim vsetko co bude v mojich silach.. =P17. PODMÍNKA PŘIJETÍ!- Mám nebo si ihned obstarám základní prvky ke hře = Teamspeak 3, EPGP addons, DBM, Omen threat meter, GroupCalendar v4.6.1?: (mikrofon výhodou, ale být nemusí, stačí umět poslouchat):
Vsetko mam.. =P18. Přijímám pravidla slušného chování za mé vlastní, nebudu se chovat jako malé děcko, tudíž nebudu dělat ostudu OS?:
O to sa bat nemusite.. =P budem guildu reprezentovat v tom najlepsom svetle.. =P19. Beru na vědomí, že podle porušení bodu 18. mohu být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit?:
Som si toho vedomy.. =P20. Ihned po vyplnění této přihlášky si připravím TS3(Teamspeak 3) a po případném přijetí se zapojím do akcí v GC(Group Calendar)?:
Jasne vsetko uz mam nastartovane.. =P =D21. Ihned po případném přijetí budu mít připravený addon EPGP a budu vědět co a jak podle jednoduchého návodu "zde klikni"?:
Ano mam ho pripraveny a wiem ako to presne funguje.. =P