1. Jméno hlavní postavy : NENAK
2. Povolání a Level : paladin 80
3. Talenty : holy/retri
4. Alti : nena mage 80 horda,nenadk dk 80 horda
5. Souhlasí moje povolání (class) a spec těm, u kterých je na hlavní stránce fóra uveden "Nábor" ? :Tak palachy sice neberete ale řek sem si,že to zkusim
6. Profese : alch 450 herb 450
7. Předchozí guildy : RWS
8. Zaměření : 2.3k max rat v pvp ale pve preferuju
9. Jak dlouho hraji WoW : 4 roky
10. Zkušenosti s raidy (WotLK) : 4 roky...mam prošlej každej dung,včetně těch clasic
11. Popis mého PvE eq : 5950.mam cca 150 frostu a marně čekám až mi padne token a vyměnim mailovy legy za tokenovy a dam pryc tokenovy ruce,uz za ne mam nahradu v bance (264)
12. Věk :20
13. Jak často se věnujes WoWku ? : 6 cca :-!
14. Proč se hlásím zrovna do Ordo Satanas? : za aliky hraju jen dva měsíce a u vas znám nejvíc lidí,navíc k vám přesel kamarád "dejavue" se kterym sem s wowkem začal,taky to,že date full clear icc za hodkume dost zajima
15. Něco o sobě : Tak pracuju,rad v patek zajdu zapařit,o víkendu sem se svoji pipinkou a zbožňuju bilou čokoladu
16. Jaký bude váš přinos pro guildu ? :v dosavadní guilde jsem officer,skladam raidy,rozdeluju loot...bla bla bla
mužu vam na ts vypravet vtipy třeba
17. PODMÍNKA PŘIJETÍ!- vsechno splňuju
18. Přijímám pravidla slušného chování za mé vlastní, nebudu se chovat jako malé děcko, tudíž nebudu dělat ostudu OS?: samozřejmost
19. Beru na vědomí, že podle porušení bodu 18. mohu být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit?: jasně
20. Ihned po vyplnění této přihlášky si připravím TS3(Teamspeak 3) a po případném přijetí se zapojím do akcí v GC(Group Calendar)?: ano ano ano
21. Ihned po případném přijetí budu mít připravený addon EPGP a budu vědět co a jak podle jednoduchého návodu ?: opravdu jsem pochopil system rozdělování lootu Orda a vím co to obnáší!
22. Znám u vás pár lidí.cca 5-10.pacana mam ale nejradši