1. Monica
2. Human War 80
3. Fury/prot Pve,Pvp arms
4. Nemám žádné hraju pouze warra
5. Nesouhlasí,Ale baví mě progress,ovládám plně svoji classu a rád bych byl mezi nejlepšími a dále se zlepšovat
6. Jwl 450 skoro full gemy a Mining 450 do budoucna JWL a Eng
7. Sylvanas Legion,Momentálne Champions of Light
8. Rád si zahraju jak PVP tak PVE baví mě oboje link zde
http://anthoria.wowarmory.sk/#Monica,character9. Wow hraji již od TBC,tak dejme tomu 2 roky na ofíku a na Anthorii asi 3 měsíce
10. Progressoval jsem na Ofí,znám taktiky Icc 10,25 včetně lich kinga,Togc 25 i Naxx z části
11.Pvp set mam 5/5 wrath, Pve no Fury je mixovaný s ymirjar setem,craft vecmi a wrath , Protection je mišmaš jak říkám, mám craft věci,232 set 2x,věci z icc 10 včetně štítu
12. 19
13. Mám po operaci takže jsem tu téměr celý den,Raidy atd si čas udělám,dejte tomu 3-4 hodiny denně
14. Chtěl bych k vám z důvodu,že jste jedna z nejlepšich Pve guild na serveru a jelikož mě nebaví wipovat s Lfg tak bych moc rád šel k vám
15. Jmenuji se Petr je mi 19 let jsem z Brna studuji Eko gymnazium, baví mě Inline přes léto,kickbox posilka a do úrazu gymnastika která je pro mě asi už zavřené téma :/
16. Mám dobrou náladu ikdyž se nedaří a dokážu zlepšit atmosféru ,říkají o mě že jsem vtipný no to ať posoudí jiní
Jsem ochotný pomáhat. Nemám problém poznávat nové lidi a se začlenením do party
17. Ts3,skype + mikrofon mám,Dbm,guild calender a epgp mám též,Threath není problém stahnout
18. Jsem pohodový a maminka mě slušně vychovala takže nemusíte mít strach,ostudu dělat nebudu
19. Souhlasím,pro děti jsou tu Lentilky
20.Dobře souhlasím,Zapojím se do progressu pokud nebudu mít ID
21. Ano s EPGP jsem obeznámen a vím jak funguje loot dle priority v raidu
Pokud by bylo možné ozvat se mi In game děkuji za odpověď