1.Warloock
2.Warlock 80
3.Demonology, demonology/destruction
4.Nemám.
5.Áno súhlasí
6.ENG 410 Ench 300
7.Lvík of Lionmane ku tomuto by som chcel dodať v tejto guilde som prvý den keďže som leavol guildu menom Crazzy club harley či ako sa vlastne volá boli tam nezhodi z inými hráčmi a to bol dôvod prečo som leavol viac sa ku tomu nebudem vracať keďže to bolo medzi nami...
8.Zameranie.Som aktívny PVP aj PVE hráč a rád skúšam nové veci tak napríklad demnology PVP som dal cely WF EQ do PVe chcem skúsiť nové talenty uvidíme ako to pôjde
9.Tak do sveta Wow som prišiel ako 16 ročný čiže 3 roky.
10.Tak raidy čo sa týka raidov či už ICC alebo TOC mám všetko odchodené akurát ešte sledujem na youtube
taktiky na Profesora a Qwenu pretože tých sme nevedeli dať tá predošlá guilda v ktorej som bol:)
11.Tak čo sa týka pvp Eq som full WF teda okrem lepšej weapony čo sa týka pve eq je tiež celkom slušný asi tak 5900 gs + akurát je tu jedna vec ktorá ma mrzí že nemám pve weaponu takže mam WF stafku.
12. 19
13.Keď som není v práci tak som na wowku dá sa to tak povedať no keď mám čas proste
14.Je to prosté chcem už konečne byť vo volakej kvalitnej guilde a myslím si a aj čo som počul od druhých hráčov táto guilda má budúcnosť tak aj preto.
15.No niečo o mne hmm tak som veľmi pracovitý a šikovný človek
rád skúšam nové veci či už v reale alebo v hre ako som už písal som pracovitý čiže väčšinu svojho času trávim v práci alebo teda keď niesom v práci makam doma na záhrade je to lepšie ako celý den presedieť za PC aj keď mám také dni že tam presedím hodne
.Tak to je asi všetko o mne .
16.Myslím si že som kvalitný pvp demo lock ale čo sa týka pve určite mám konkurenciu a veľkú ale chcem sa zlepšiť rád tankujem v ICC kedže som to robil a v predošlej guillde som aktívny hráč zapájam sa do rôznych tém len treba trochu času aby som si zvikol na nový kolektív:).
17.TS3 mám akurát mám problém z mikrofónom ale snažím sa ten problém odstrániť uvidim ako to dopadne z EPGP mám skúsenosti keďže som to používal aj v predošlej guilde GC mám taktiež.
18.Áno príjmam pravidla slušného chovania nenadávam a nikoho neurážam a nechápem prečo to volaký hráči robia...
19.Ano
20.Tsko funkčné GC taktiež môžme ísť
)
21.Určite ano mam stým skúsenosti.