1. Pyrot
2. Druid 80
3. Balance
4. Venujem sa iba Druidovi. Niesom zastancom altov.
5. Áno
6. Ins (ako prvý na servery som mal all dostupné glyphy
) + Herb
7. TBC - EI, Wotlk - Naxx - VoI / OFFLINE -> pol ročná pauza. UD + TOGC - ChoL (Celé ToGC 25 clear ako prvá guilda u ALI). Potom nasledoval pokus os znovuvzkriesenie OFFLINE, kde som viacmenej organizoval raidy a obetoval skoro 2 masiace znovuprogresovaním ToGC a equipovaním ľudí v Guilde. Potom ste ma prijali k ordo, lenže bohužiaľ už som nemal chuť, po niekoľko mesačnom úspešnom progresse v ChoL, a niekoľko týždňovom equipovaní ľudí v offline, znovu tráviť čas v ToGC tak som si opäť doprial polročnú pauzu.
8. PVE, PVP - forfun
9. Od Vanily
10. Naxx, UD, TOGC full clear. ICC som bol pár raidov s LFG aby som zistil v akom to je stave, a znovu dostal chuť na PVE
11. 245+ ilvl. Mám viacmenej capnutý hit, crit a soft haste. Páru scr s PVE a PVP - >
http://imageshack.us/g/7/wowscrnshot112010182827.jpg/ ... (3scr je z 10. 11. 2010, odvtedy sa môj eq nezmenil) EDIT - ten tretí scr mal byť tento -
http://img7.imageshack.us/img7/350/wows ... 162859.jpg12. 19
13. Chcel by som tu byť iba počas raid timov. Lenže viem že to len pri tom nezostané
14. Mám záujem o kvalitné PVE. Pomaly ale isto sa blíži otvorenie HCčka. Myslím si že je už najvyšší čas Vám ukázať moje kvality a pomôcť Vám pri progresse HCčka. Vaše časy raidovania mi vďaka VŠ maximálne vyhovujú. Postupom času sa chcem prebojovať do Main Raidu. Samozrejme je len na Vás či ste ochotný chodiť s 2 Balance Druidmi pri Progresse.
15. Fanatik do športu. Nekonfliktný, tichý... Ak chcem niečo dosiahnuť tak robím všetko preto aby to vyšlo, študent medzinárodného manažmentu v Prešove... Hrdý východniar.
16. Prínos do Guildy ? ... Kvalitné DPS. Nechcem sa veľmi podielať na chode guildy (je to žráč času), samozrejme ak budem mať nejaké nápady na zlepšenie, budem Vás nimi otravovať
. Aktivita na guild chate bude minimálna, preferujem komunikáciu cez TS / VT ...
17. Bez toho si to ani neviem predstaviť
18. Nemyslím si žeby boli so mnou nejaké problémy či už v ChoL alebo v OFFLINE. Niektorí Vaši členovia to môžu potvrdiť.
19. Samozrejme
20. Samozrejme
21. Samozrejme
Ak máte nejaké dotazy, rád Vám odpoviem.