1. Jméno hlavní postavy : Agrio
2. Povolání a Level : Druid 80
3. Talenty : Feral/Resto
4. Alti : Weegas (DK, frost, nedávno založený bez spec.)
5. Souhlasí moje povolání (class) a spec těm, u kterých je na hlavní stránce fóra uveden "Nábor" ? : Ne. O Vašej guilde som počul vela dobrých rečí a aj viem že táto guilda si na Anthorii urobila rešpekt. Dlho som bral odvahu sa k Vám skúsit prihlásit a docela som sám na seba naštvatý že som sa odhodlal v dobe ked je záujem o iné classy, ale tak za pokus nič nedám síce na tento pokus som sa pripravoval sakra dlho.
6. Profese : Herbalism (450) Alchemy (450)
7. Předchozí guildy : Knights of Honors
8. Zaměření : Oboji. Doteraz som hral ako feral PvP ale postupom času som nazbieral PvE equip na resto druida a začínam sa skôr zaujímať už o PvE stuff
9. Jak dlouho hraji WoW : 4 roky aj nejaké drobné k tomu
10. Zkušenosti s raidy (WotLK) : Ako som povedal o PvE som prejavil záujem kusok pred letom a chvílu trvalo nazbierat nejaký equip a dostatočné GS aby vobec začali brať do raidov ale vela krát som bol TOGC10, pár krát 25 a ICC fakt len zriedka lebo o ten raid som doteraz neprejavil záujem ale už ma to zase bere to WoWko tak som už aj to healoval (trash a raz full raid)
11. Popis mého PvE eq : môj heal equip (PvP) má 4919 GS ale určite chcem lepší a to konkrétne Sancti z ICC, mám PvP equip a ten mám 3/5 rele + WF doplnky 5316 GS.
12. Věk : 19
13. Jak často se věnujes WoWku ? : tak vzhladom na to ako mám školu a kedže vysoká je dosť silná flákarina hrajem omnoho častejšie ako pred maturitou takých 3-5 hodiniek denne
14. Proč se hlásím zrovna do Ordo Satanas? : Ako som už povedal o Ordo Satanas som niekedy ako o guilde sníval, sem tam som stretol ludí z guildy z ktorými som si fajn rozumel tak si myslím že by nebolo zlé skúsiť niečo nové a obvzlášť ma zaujal férový systém EPGP ktorý sa mi páči a rád by som si ho vyskúšal.
15. Něco o sobě : Dosť sa venujem športu (voleyball, bike) a zvyčajne aj WoWku.
16. Jaký bude váš přinos pro guildu ? : Určite som typ človeka, ktorý rád udržiava reč či už v guild chate a tak isto aj na TS3 na raidoch čo som pár krát bol. Som dosť aktívny hráč a rád sa zapájam do velkých akcíí, ktoré na WoW mám dosť rád. Ked už by sa náhodou našiel dakto moc striktný voči pravdilám na prijatie napríklad o classe ktorú žiadate, tak skúste porozmýšlať či radšej nechcete oživiť váš guild chat.
17. PODMÍNKA PŘIJETÍ!- Mám nebo si ihned obstarám základní prvky ke hře = Teamspeak 3, EPGP addons, DBM, Omen threat meter, GroupCalendar v4.6.1?: TS3 mám, mikrofón tiež a aj požadované addony.
18. Přijímám pravidla slušného chování za mé vlastní, nebudu se chovat jako malé děcko, tudíž nebudu dělat ostudu OS?: Prijímam. "Jako malé decko"? Cmon ved mám 19 xD
19. Beru na vědomí, že podle porušení bodu 18. mohu být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit?: Rozumiem a berem na vedomie.
20. Ihned po vyplnění této přihlášky si připravím TS3(Teamspeak 3) a po případném přijetí se zapojím do akcí v GC(Group Calendar)?: To už je dávno všetko ready.
21. Ihned po případném přijetí budu mít připravený addon EPGP a budu vědět co a jak podle jednoduchého návodu ?: EPGP som pochopil a po prípadnom prijatí, addon bude plne funkčný k dispozícii.