1.Jméno hlavní postavy : Enjoyka
2. Povolání a Level : Mage 80
3. Talenty : Fire/frost(pvp)
4. Alti : yeayuu (80, priest, shadow,discipline(pvp)5300gs+-)http://wow.anthoria.net/anthoria/chars/#Yeayuu,character
5. Souhlasí moje povolání (class) a spec těm, u kterých je na hlavní stránce fóra uveden "Nábor" ? : Ano
6. Profese : Enchanting (450), Tailoring(450). Všetko na full.
7. Předchozí guildy : (LoDD,enlightenment)
8. Zaměření : PvP / PvE / Oboji
9. Jak dlouho hraji WoW : WoW som začal hrať na DarkDemone kde som bol v Guilde LoDD ktorá migrovala na Anthoriu za čias TBC takže asi 5 rokov.Na Anthorke som Doexpil 80 a dal som si taku väčšiu prestávku.Hral som CS 1.6 na takej vyšiej úrovni. Začal som hrať zas a uz som nabieral niaký ten eq
10. Zkušenosti s raidy (WotLK) :všetky raidy toc/togc, naxx, uld(iba tá bossovia čo boli open)ICC25/10 všetko až na queenu ktorá už je naprogresovaná ale ešte sa ju nepodarilo dať dole
11. Popis mého PvE eq : Tak Eq mam Full pve až na Zbraň ktorú mám WF.GS mám 5875 . Armory:
http://wow.anthoria.net/anthoria/chars/ ... ,character12. Věk : 17
13. Jak často se věnujes WoWku ? : Tak 4-5hodin ako kedy čas si nájdem na všetko.
14. Proč se hlásím zrovna do Ordo Satanas? : Chcel by som sa zlepšit v PVE ktoré preferujem viac ako Pvp ale nájdem si čas aj na pvp aj keďže často vás stretávam v bg tak by som mohol doplniť chýbajúci slot
.Areny chodím s vašim členom jeho meno je WOSE ktorého poznám online aj offline kedže sme taký vzdialenejší susedi
:D.Poznám ešte dosť ľudí ktorý hrávali ešte na DD:Melik, Retria, Tommy, Mirabelka, Warlie a spol...
15. Něco o sobě : Tak som študent na SŠ dopravnej odbor Mechanik PC sietí. Moje záľuby: samozrejme WoW Hasičský šport, hokejball
16. Jaký bude váš přinos pro guildu ? : (som bezkonfliktný hráč, počul som že máte málo aktívnych mágov , Problém sa zapojiť do G chatu nie je problém ,pomáhať členom s Q Poskytnúť profesie a pod....
17. PODMÍNKA PŘIJETÍ!- Mám nebo si ihned obstarám základní prvky ke hře = Teamspeak 3, EPGP addons, DBM, Omen threat meter, GroupCalendar v4.6.1?:áno všetko mám
18. Přijímám pravidla slušného chování za mé vlastní, nebudu se chovat jako malé děcko, tudíž nebudu dělat ostudu OS?: Jasne. Nemám síce rád spam ale tie vaše spamy sú na nezaplatenie Drakúús je Drako a pod
19. Beru na vědomí, že podle porušení bodu 18. mohu být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit?: Ano beriem na vedomie
20. Ihned po vyplnění této přihlášky si připravím TS3(Teamspeak 3) a po případném přijetí se zapojím do akcí v GC(Group Calendar)?: ano a Ts-ko už mám uz ten rok
21. Ihned po případném přijetí budu mít připravený addon EPGP a budu vědět co a jak podle jednoduchého návodu "zde klikni"?: pochopil a je pripravený :O