1. Jméno hlavní postavy :
Eukanuba2. Povolání a Level :
Resto Shaman3. Talenty : Restoration
4. Alti : Vangelica (80, Prot. Paladin), Carmel (80, Affli Warlock)
5. Moje povolání momentálně nesouhlasí se seznamem class náboru. Proč byste mohli mít zájem? Resto Shamana hraji již od TBC na Anthorii a za tu dobu jsem již nabral dostatek zkušeností abych z něm vymáčkl co nejvíce.
6. Profese : Skinning (450), Leatherworking (450)
7. Předchozí guildy : Brotherhood of the Light (2010-Byl jsem GuMa, ale přes léto se bohužel rozpadla.) LFG Legionars (2010-2011- spojila se s Loch Modan Yacht Club ). Loch Modan Yacht Club ( rozpadla se). SGC (2011- Neaktivnost)
8. Zaměření : Čistě PVE, v PVP dostávám moc čočky
9. Jak dlouho hraji WoW : Na Anthorii od TBC( cca 4roky) a před tím na jiných serverech cca 2 roky
10. Zkušenosti s raidy (WotLK) : Naxx(10,25), Uld (10,25), Toc (10,10HC,25,25HC), ICC (10,25), OS (10,25) Onyxia (10,25)
11. Popis mého PvE eq :Když to spočítám tak mi chybí asi 3 kousky do full icc25 equipu. Zde je obrázek
http://postimage.org/image/1jr7e5vc4/12. Věk : 20
13. Jak často se věnujes WoWku ? : Snažím se každý den co nejvíce, ale né vždy to vyjde. (Ale jinak asi tak 4-5 hodin, když jsou raidy tak i více)
14. Proč se hlásím zrovna do Ordo Satanas? : Tak znám pár lidí odtamtud a vím, že lidi tam mají skill a dojdou raidy, které začli a ne, že se začne a po rvním wipe se to rozpustí.
15. Něco o sobě : 175x70 (výška x váha) né vtip. Jsem podle ostatních přátelskej, vstřícnej a nekonfliktní. Umím se dobře bavit a komuniukovat s ostatními. Ale většinou se bavím přes TS či jinej program.
16. Jaký bude váš přinos pro guildu ? : Tak jak už jsem psal věnuju se healování a jak já říkám tak healů a tanků není nikdy dost. (Nic proti dmg). Hlavně mě to baví a plně se tomu věnuji.
17. PODMÍNKA PŘIJETÍ!- Teamspeak 3- Mám, EPGP addons- Mám, DBM- Mám, Omen threat meter- mám, GroupCalendar v4.6.1 (mám 4.5.1 ale není problém), mikrofon- mám
18. Přijímám pravidla slušného chování za mé vlastní, nebudu se chovat jako malé děcko, tudíž nebudu dělat ostudu OS? Zatim jsem ostudu neudělal nikomu
19. Beru na vědomí, že podle porušení bodu 18. mohu být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit? Beru
20. Ihned po vyplnění této přihlášky si připravím TS3(Teamspeak 3) a po případném přijetí se zapojím do akcí v GC(Group Calendar)?: Ááno
21. Ihned po případném přijetí budu mít připravený addon EPGP a budu vědět co a jak podle jednoduchého návodu: S EPGP jsem pracoval takže chápu jak funguje