1. Meno mojej jedinej postavy je Quatsam.
2. Humanka Paladinka 80
3. Talenty PvP holy
4. Altov nemam neexpim nič moc ma to neláka.
5. Nesouhlasí, ale dopočul som sa že Ordo naberá dobrých PvP hráčov, myslím si že som celkom dobrý na to že mám rele gear, mám 2350 rate s pekným skóre (102-23) a to všetko v rele geare. Myslím si že by som sa mohol začleniť aj do PvE teamu ale na to by trebalo čas a námahu čo ja momentálne mám
6. Profesie mám JWC 421/450 nedorobil som, na toto som moc lenivý:-D tuto profesiu moc nepotrebujem, Min 450 dorobil som šlo to moc rýchlo a niekedy ešte chodím ťažiť na kopce Northrendu
7. Predchádzajúce guildy boli Last second ALIVE nepáčilo sa mi tam to že slubujú každý deň premade a ani raz som ho ešte nezažil. Concilium Tirisfal nechápem vlastne ani čo tam robím, zavolali ma tak som sa tam pridal.
8. Ako som spomínal hrám PvP mám s tým skúsenosti viac ako s PvE ale prezriet si taktiky odskúšať si to na nejakom low serveri s tám tiež nemám problém.
9. WoW hrajem cca 3 roky hrám a odkey som začal hrať vždy len PvP.
10. Skúsenosti s raid mám len s prvými bossmi ToC 10, a chodím občas VOA 10/25
11.Popis PvE gearu. PvE nemám. Ale PvP doplnky WF len topánky Rele, Wep rele Shield WF, 3/5 Rele 2/5 WF Set dokopy=5684 GS
12. Vek. No môj vek väčšine ludí prekáža ale beriem to, každý ma inú povahu. Mám 14 rokov skoro 15.
13. Wowku sa venujem asi približne 2-3 hodiny denne niekedy viac. Okrem WoW mam povinnosti takže nie furt môžem hrať ako sa mi zachce
14. Ordo Satanas je podla mňa kvalitná guilda s kvalitnými ludmi. Myslím si že nájdem v tejto guilde dobrý kolektív.
15. Som človek ktorý vie príjmať kritiku, tí čo mi nadávajú, tí ma netrápia uškodia sami sebe. Venujem sa futbalu (aktívne), WoW beriem ako koníček ku môjmu veselému životu. Bývam v Poprade, mám dosť kamošov, pekné prostredie proste krása
16 . Môj prínos pre guildu by bol hlavne k úrovni pVP, myslm si že som docela dosť dobrý v tom čo robím :-D. Ale nie som žiadny namyslený fagan :-D. Občas založím Premade BG na daily. BG ma bavia docela takže v pohode.
17. TS 3 mám mikrofon tak isto. Nemám problém zaobstarať si PvE addony nejaké mám EPGP myslím že mám keď nemám tak v pohode si zaobstarám.
18. Určite neposielam prihlášku do OS na to aby som robil hambu pred serverom. Nebudem sa chováť ako malé decko, predsa mám už skoro 15 :-D
19. Beriem na vedomie bod 18. ohladom správania keď ma kicknete nebudem sa s nikým baviť ale to by sa nemalo stať som kliďas
20. TS3 aj GC mám a určite si tie ostatné veci zaobstarám takže tohladom tohto bodu nemám čo riešiť je vybavený
21. Môžem slúbiť že budem mať všetko pripravené aj na PvE ktoré ako som spomínal chcem skúsiť takže môžem vás uistiť mám to pod kontrolou :-D
Kritiku ohladom tejto prihlášky príjmem:ˇ-) a ďakujem za vyjadrenie a prečítanie si mojej prihlášky.