1. Jméno hlavní postavy : Sebastiien
2. Povolání a Level : Rogue 80
3. Talenty : Assassination talenty: (51/18/2)
4. Alti : Starfaller (80lvl, druid feral/Balance), Beckham (80lvl, holy paladin),
5. Profese : Tailoring (420), Leatherworking (401)
6. Předchozí guildy : (Sylvanas)
7. Zaměření :Oboji PVE 5640 GS, jsem volny kdykoli na všechny dungy kromě víkendů. PVP 6118 GS.
8. WoW hraju už od základu.
9. Zkušenosti s raidy (WotLK) : Mám odchozeno TOC, TOGC i ICC.
10. Popis mého PvE eq : mám 5640 GS PVE eq, kromě PVP WF daggerek se kterýma vytočím o hodně větší dmg...
11. Věk : 20 let
12. Jak často se věnujes WoWku ? : jsem tady jak je třeba nebo když je nuda. Dá se říct že pár hodin každý den kromě víkendů.
13. Proč se hlásím zrovna do Ordo Satanas? : Hledám kvalitní guildu, která chodí kvalitní raidy a má dobrý kolektiv. Jste asi nejlepší guilda s otevřeným náborem pro roguny, takže jste pro mě jasná volba. V do kolektivu dokážu zapadnout. Jsem optimista, nemám rád konflikty a jsem ochotný pomoci.
14. Jaký bude váš přinos pro guildu ? : Tak myslím že tenhle bod je z části i ve 13. + vytočím i slušný dps:-)
15. Všechny potřebné věci pro raidovaní přehled apod mám...
16. Přijímám pravidla slušného chování za mé vlastní, nebudu se chovat jako malé děcko, tudíž nebudu dělat ostudu OS?: Souhlasím
17. Beru na vědomí, že podle porušení bodu 18. mohu být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit?: Souhlasím
18. Ihned po případném přijetí budu mít připravený addon EPGP a budu vědět co a jak podle jednoduchého návodu "zde klikni"?: opravdu jsem pochopil system rozdělování lootu Orda a vím co to obnáší? ANO
Jsem okamžitě k dispozici