aby som sa mohol absolutne vklude vyjadrit, musel som si precitat asi 8 roznych topicov, od prihlasiek Kriplexa cez prihlasky Wixxiho atd atd az ku Shakinzuovej aktualizacii hracov v main raidoch...
Canter: ked sa poriadne pozries co vsetko Nymfo pisal, tak by si vedel preco napisal taky verdikt aky dal.. Rogue (v nasom pripade Wixxi) je otvorena class pre nabor, zatial co Holy Pala nie.. netreba za tym vidiet nic extra, Nymfo sa vyjadril dobre (aj ked osobne nechapem tu narazku s Enli-blabla..)
Aj ked som sa v druhej prihlaske vyjadril
NIE, po opatovnom precitani vsetkych moznych topicov suvisiacich s touto temou, davam
ANO na TEST raid.. chcem tu vidiet nazor Xaniela uplne dopodrobna na jeho skill, rotaciu a vsetko ostatne..
Preco: Heal mainov je 14, na 3 raidy potrebujes 16-18, ak bude pripadny 4 raid, urcite si miesto najde.. dalej co viem, tak Edo (Duranko) je skiller, ale nebyva v hre casto kvoli zenskej a robote (oprav ma ak sa mylim).. co nam Hpalov trosku zuzuje..
a v poslednom rade.. spravanie a reakcie tohto cloveka su take, ake ocakavam od hraca Ordo Satanas.. aspon podla toho co vidim
Nymfo: som rad co robis, lebo to robis vyborne.. ak sa da, zoberte toho mantaka Kriplexa na test raid, vezmem si to na vlastne tricko.. ak bude slaby, tak je dalsi postup jasny..
Ghergy, Cruel, Canter, Nymfo: pekne napisane co sa tyka podrzania Guildy, sice kazdy v inom kontexte, ale vidno ze na dobrych ludi mame celkom nos.. dakujem vam za koment, pomohli mi rozhodnut sa..
Kriplex: dufam ze ked uz davam za teba ruku ohna, tak sa budes ku*va snazit