Právě je 23 lis 2024, 15:53

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 35 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Vyjádření,obhajoba..říkejte si tomu jak chcete(ne Přihláška)
PříspěvekNapsal: 02 srp 2011, 18:30 
Fórum Panoš
Fórum Panoš

in-game nicky: Kriplex, Deathblader
Docela Vás rozumím, ten holubník jsem měl taky na jazyku, čekal jsem dlouhý týden než jsem měl odvahu napsat a i ten týden byl pro mě jakožto PVe hráče dost dlouhá doba bez pořádných raidů, lfg nevěřím od té doby co jsem for fun šel TOc 10 a 25.
No alespoň ste mě utvrdili že jste fakt solidní guilda a neřešíte jen equip a skill a čekáte i solidní jednání od nově příchozích což jsem zatím nenabídl, u alíků je dost dobrých guild,ale já si vybral tu Vaši, názor nezměním a budu čekat klidně měsíc abych Vám dokazál že jsem loajální a mám troch skill a chci Vás o tom přesvědčit. Zdraví Kriplex
Přikládám něco málo ze screenů z ICC , z TOGC 25 nemám, progresoval jsem pouze dvakrát
http://imageshack.us/photo/my-images/23 ... mulus.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/19 ... guild.jpg/
http://imageshack.us/f/171/icc25wipefestergut.jpg/

Předmět příspěvku: Re: Vyjádření,obhajoba..říkejte si tomu jak chcete(ne Přihláška)
PříspěvekNapsal: 02 srp 2011, 19:54 
Vedení Ordo Satanas
Vedení Ordo Satanas

in-game nicky: nymfos - aa / zubarik - twin
nechapem tvoj post ani to co tym chcel basnik povedat.. :-?

- v kazdom pripade si nepresiel prihlaskou a vo velkej miere si zato mozes sam , vyhovarat sa na niekoho ineho je v danej chvili dost nepodstatne , sam si siel za inym a ked si sa popalil tak teraz places ze ako velmi k nam chces ist + navyse tvoja classa ma u nas nabor uzavrety holy palov mame dost

nejak nevidim dovod preco to otvarat znova , dufam ze najdes dobru guildu a kto vie snad casom sa nam nabor opet otvori zatial tomu tak nie je

bye bye

Předmět příspěvku: Re: Vyjádření,obhajoba..říkejte si tomu jak chcete(ne Přihláška)
PříspěvekNapsal: 02 srp 2011, 20:00 
Site Admin
Site Admin

in-game nicky: Crueli(heal) Irli(heal) Russty(tank) Cruely(tank) Cruele(melee-dmg) Cruelo(ranget-dmg) Moonzo(PvP)
no nymfo je videt ze jste si podobnym nikdy neprosly :D
ja ho chapu celkem dobre

kazdopadne holy pala neni open a tim co se stalo... to proste nebylo to nejlepsi

PříspěvekNapsal: 02 srp 2011, 20:15 
Vedení Ordo Satanas
Vedení Ordo Satanas

in-game nicky: Sokolator,Lalala
No chalan sa snaží ale tož

PříspěvekNapsal: 02 srp 2011, 20:20 
Vedení Ordo Satanas
Vedení Ordo Satanas

in-game nicky: nymfos - aa / zubarik - twin
Crueli píše:
ja ho chapu celkem dobre

kazdopadne holy pala neni open a tim co se stalo... to proste nebylo to nejlepsi

OS malo tazke chvile a bolo ich viac ale jadro guildy ju podrzalo vzdy je tu stale pre nu a prave preto je OS tam kde je , ze sa rozpadla guilda je smutne ale my nie sme charita , ked mu najdete miesto v raidoch budiz ale myslim ze vzatie ho by bolo pre nho llen krokom spet vzhladom nato ze holy pala je dost

PříspěvekNapsal: 02 srp 2011, 20:30 
Fórum Inkvizitor
Fórum Inkvizitor

in-game nicky: shakinzu jckl shukena
"budu čekat klidně měsíc abych Vám dokazál že jsem loajální"

Toz to sis sam dobre nalozil, co se me tyce, tak pokud tohle dokaze splnit tak bych ho i vzal......byl by to takovej hezkej dukaz, ze vsechno nebyly jen plany slova a ze si mel proste jen smulu nebo udelal chybu ^^

PříspěvekNapsal: 02 srp 2011, 21:19 
Fórum Konzul
Fórum Konzul

in-game nicky: Xanielik , Eliser je PAN, Weeezy, Drizzzey
Ako chapem ze niekde si spravil chybu a lutujes to ale neviem ci ti to pomoze ... To uz nebude o CL ale skor o offic teame... A Orinovi z USA! USA! **== **== **== **== **== **== **== **== **== **== **== **== **== **== **==

Obrázek
Raz - Dva , raz - dva holim si vajcia.

PříspěvekNapsal: 02 srp 2011, 21:30 
Site Admin
Site Admin

in-game nicky: Crueli(heal) Irli(heal) Russty(tank) Cruely(tank) Cruele(melee-dmg) Cruelo(ranget-dmg) Moonzo(PvP)
nymfos píše:
Crueli píše:
ja ho chapu celkem dobre

OS malo tazke chvile a bolo ich viac ale jadro guildy ju podrzalo vzdy je tu stale pre nu a prave preto je OS tam kde je , ze sa rozpadla guilda je smutne ale my nie sme charita , ked mu najdete miesto v raidoch budiz ale myslim ze vzatie ho by bolo pre nho llen krokom spet vzhladom nato ze holy pala je dost

nymfo mam na mysli uplne neco jineho :-\

PříspěvekNapsal: 02 srp 2011, 21:51 
Fórum Akolyta
Fórum Akolyta

in-game nicky: Ghergy, Edgui, Pahliacik
Neviem, prečo ste všetci takí prchkí. Mne sa tento prístup celkom páči a naviac chalan jedná veľmi solídne. To, že sa nakoniec rozhodol ostať v guilde, kde mal ešte nejakých tých známych a vyzeralo to, že sa to ešte udrží nie je smrteľný hriech, ja by som to spravil tiež a drtivá väčšina z vás takisto. Rozhodne by som mu šancu dal, písal, že je aj retri, tí majú nábor otvorení a ak sa mu bude naplno venovať, myslím, že nie je problém.
P.S. Už sa ponaberali všelijaké individuá a držky, Kriplex vyzerá solídne.

PříspěvekNapsal: 02 srp 2011, 23:58 
Fórum Exorcista
Fórum Exorcista

in-game nicky: Haniibal
Opäť, podobný názor ako Ghergy.

A zase sa ČUDUJEM aký máte prístup k prihláškam. Chlapec sa snaží, chce nám dokázať, že na to má a že spravil chybu.
To, že chcel podržať guildu nie je fakt SMRTEĽNÝ hriech. Nymfo píšeš, že ordo malo ťažké chvíle a že jadro guildy ju podržalo. Kriplex chcel zostať tým jadrom a skúsiť podržať svoju guildu, avšak sa im to nepodarilo (potom čo odišiel Airimo).
Ďalšia vec je, že WIXXI tiež podal prihlášku, ale keď sa dostal do stáleho raidu v INCOMING, tak prihlášku zrušil, dokonca prihlášku do guildy zrušil až dva krát (citujem: Musim sa vam ospravedlniť , no o5 mi dali stabilnu partu , tak nebudem meniť guildu aby sa nepovedalo že som ninja atĎ, veď to poznate, teda vam prajem veľa štastička v progresovani a dufam že date aj first kill lič kinga tak nech sa vam dari a dik za stateny čas že ste mi tu popisali cg dalej v hrani).. Ja som nevidel ďalšiu jeho prihlášku a dnes je v guilde. Prečo ste sa k tomu nepostavili ako teraz ku Kriplexovi?
Tož trošku sa zamyslime, Wixxi anuloval prihlášku kvôli raidovaniu v guilde a Kriplex kvôli tomu, že chcel podržať svoju guildu.

Wixxiho prihlášky, prosím kto bude reagovať na môj Post, prezrite si ich:

viewtopic.php?f=38&t=1060
viewtopic.php?f=37&t=1197&start=20

citujem:
-Nymfa v prihláške Wixxi: Zevraj si sa rozhodol opet vratit k prihlaske tak budiz..ale pripominam ze ak leavnes nasu guildu , spet uz tak lahko neberieme ( da sa povedat ze neberieme spet vobec )
-Nymfa v prihláške Kriplex: mozes teda ist do enflaisment ked uz si sa nevedel rozhodnut ku komu ist ...pretoze u nas ako uz bolo vyssie spominane dostavas NIE

toz verdikt NEPRIJATY

Nymfo, tento post nemá žiadny zámer, len tomu fakt nechápem, ako sa k jednotlivým prihláškam staviaš.

PEACE, Canter.

Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 35 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina