Opäť, podobný názor ako Ghergy.
A zase sa ČUDUJEM aký máte prístup k prihláškam. Chlapec sa snaží, chce nám dokázať, že na to má a že spravil chybu.
To, že chcel podržať guildu nie je fakt SMRTEĽNÝ hriech. Nymfo píšeš, že ordo malo ťažké chvíle a že jadro guildy ju podržalo. Kriplex chcel zostať tým jadrom a skúsiť podržať svoju guildu, avšak sa im to nepodarilo (potom čo odišiel Airimo).
Ďalšia vec je, že WIXXI tiež podal prihlášku, ale keď sa dostal do stáleho raidu v INCOMING, tak prihlášku zrušil, dokonca prihlášku do guildy zrušil až dva krát (citujem: Musim sa vam ospravedlniť , no o5 mi dali stabilnu partu , tak nebudem meniť guildu aby sa nepovedalo že som ninja atĎ, veď to poznate, teda vam prajem veľa štastička v progresovani a dufam že date aj first kill lič kinga tak nech sa vam dari a dik za stateny čas že ste mi tu popisali cg dalej v hrani).. Ja som nevidel ďalšiu jeho prihlášku a dnes je v guilde. Prečo ste sa k tomu nepostavili ako teraz ku Kriplexovi?
Tož trošku sa zamyslime, Wixxi anuloval prihlášku kvôli raidovaniu v guilde a Kriplex kvôli tomu, že chcel podržať svoju guildu.
Wixxiho prihlášky, prosím kto bude reagovať na môj Post, prezrite si ich:
viewtopic.php?f=38&t=1060viewtopic.php?f=37&t=1197&start=20citujem:
-Nymfa v prihláške Wixxi: Zevraj si sa rozhodol opet vratit k prihlaske tak budiz..ale pripominam ze ak leavnes nasu guildu , spet uz tak lahko neberieme ( da sa povedat ze neberieme spet vobec )
-Nymfa v prihláške Kriplex: mozes teda ist do enflaisment ked uz si sa nevedel rozhodnut ku komu ist ...pretoze u nas ako uz bolo vyssie spominane dostavas NIE
toz verdikt NEPRIJATY
Nymfo, tento post nemá žiadny zámer, len tomu fakt nechápem, ako sa k jednotlivým prihláškam staviaš.
PEACE, Canter.