Ahoj,
1. Jméno hlavní postavy
: má postava má jméno
Dominicawow2. Povolání a Level
: je to DK 80 level
3. Talenty
: na dmg unholy, na tankování frost+blood
4. Alti
: žádné nemám
5. Souhlasí moje povolání (class) a spec těm, u kterých je na hlavní stránce fóra uveden "Nábor" ?
: Ano souhlasí
6. Profese
: skilluji alchemku+kytičky
7. Předchozí guildy
: žádné nebyly
8. Zaměření
: jako zaměření jsem si vybrala PVE
9. Jak dlouho hraji WoW
: to nedokážu říci přesně ale přibližně rok
10. Zkušenosti s raidy (WotLK)
: skoro vše už jsem byla, taktiky přibližně znám, rychle se učím a umím poslouchat
11. Popis mého PvE eq
: celá T9, 1x T10 a přibližný item level je 240, dmg 5100gs, tank 4800gs
12. Věk
: 20
13. Jak často se věnujes WoWku ?
: moc,asi 8 hodin denně
14. Proč se hlásím zrovna do Ordo Satanas?
: hlásím se, protože je u vás v G pár lidí co znám a jsou fajn a hlavně i kamarádi co se snimi bavím v RL
15. Něco o sobě
: Jsem hodná holka co poslouchá
16. Jaký bude váš přinos pro guildu ?
: jsem aktivní, ochotný hráč, ráda bych se zapojovala do různých akcí a být napomocná když je potřeba
17. PODMÍNKA PŘIJETÍ!- Mám nebo si ihned obstarám základní prvky ke hře = Teamspeak 3, EPGP addons, DBM, Omen threat meter, GroupCalendar v4.6.1?
: sluchátka s mikrofonem mám a adony a kalendář sosnu
18. Přijímám pravidla slušného chování za mé vlastní, nebudu se chovat jako malé děcko, tudíž nebudu dělat ostudu OS?
: hlas sice jako dítě mám ale chovaní ++, tudíž přijimám
19. Beru na vědomí, že podle porušení bodu 18. mohu být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit?
: ANO, beru na vědomí
20. Ihned po vyplnění této přihlášky si připravím TS3(Teamspeak 3) a po případném přijetí se zapojím do akcí v GC(Group Calendar)?
: budu připravena
21. Ihned po případném přijetí budu mít připravený addon EPGP a budu vědět co a jak podle jednoduchého návodu "zde klikni"?
: Ano budu připravena