Stabilo píše:
Hannibal píše:
NIE ked som v dala postol kamaratovi achiev z profesora25 (vtedy first kill u ali) mal vulgarne pripomienky..
na to si nespominam ale občas hraval za mna eddward z cholu ked som nemal čas na raid alebo som bol mimo takže na obranu asi tak .-) a nie si prvý čo mi to hovorí takže je to už vyriesene zmenou hesla takže sa to dufam už viac krát nestane takže fakt sorač že k tomu doslo
takze dopredu sa ospravedlnujem ze to sem pisem ale nedalo mi to, ked som to tu videl, aby som dal na pravu mieru to co napisal, ziadne "obcas" som zanho nehraval, bol som jeden raid zanho ked nemohol a s nikym som nepisal, takze tie vulgarne pripomienky 100% neboli odomna ale od neho, toto berte ako fakt a to co napisal on ako FAKE, je uz na vas co stym urobite, a k tebe stabilo toto som od teba fakt necakal, ja som bol stale na tvojej strane a ty ides teraz namna bezdovodne kydat sracky? myslel som si o tebe neco ine ale ako vidim mylil som sa, u mna si tymto skoncil, viac sem uz nebudem pisat, ak mate dalsi otazky ingame posta/whisp...