1. Jméno hlavní postavy : Mafist, Hunter 80
3. Talenty : Surviva/Marksmanship
4. Alti : Soval (80,Druid,Resto 4,7 GS),Grigory (74,Warlock,ztm Affli)
5. Souhlasí moje povolání (class) a spec těm, u kterých je na hlavní stránce fóra uveden "Nábor" ? : Koukal jsem , že nabíráte all Class ,tak jsem si řekl , proč to nezkusit
O Ordo Satanas jsem hodně slyšel a rád bych se stal členem tak věhlasné party
6. Profese : Herbalism (450), Inscription(435)
7. Předchozí guildy : Sylvanas Legion - Zamýšlim odchod ,protože nejsu tak aktivní v raidoch a občas mi přijde ,že nechápou , že existuje real live.
8. Zaměření : Jsem čistě PVE hráč,PVP jsem zkoušel ,ale prostě mě to nějak nechytlo..
9. Jak dlouho hraji WoW : Wow hraji cca 5 let s menšími přestávkamy
10. Zkušenosti s raidy (WotLK) : Odchozené mam all HC,Toc10,Toc25 znam taktiky dokonale , Voa10,ICC10 -částečně po Surfanga,ale nemám problém se přiučit o což mi vlastně jde
11. Popis mého PvE eq : Snažím se sbírat jen PVE eq ,ale zatím mám jednu věc WF a to je wrist , který sem ztm nesehnal.Jinak mam vše PVE.Zatím sem dosáhl 5,1 GS .
12. Věk : 22
13. Jak často se věnujes WoWku ? : Většinou cca 4-5 hodin denně ,neni to přesně dané poněvadž jsem pracující člověk .
14. Proč se hlásím zrovna do Ordo Satanas? : (Chtěl bych být v Ordo satanas kvůli tomu, že hledam partu lidí , kteří si rádi užívají zabavu ,snaží se něčeho dosáhnout a přitom nezapomínaj na to , že je to jen hra
15. Něco o sobě : Jsem normální kluk , co má rád zabavu,Holky,hraní wow
A rád si užije trochu zabavy při raidech..Jinak se živim jako Elektrikář VN což mě trošku omezuje ,ale je to pořád v normě
(Aspoň myslím
16. Jaký bude váš přinos pro guildu ? : Přínos pro guildu..Hm..To je široký pojem...Pokud se kvám dostanu , tak budete mít hráče ,co nepatří k žádné TOP špičce na Anthorii , ale spíš hráče ,co má chuť se zdokonalovat
bavit se,rád se zapojuji do g chatu..Nemám problém pomoct-poradit.Chci se naučit hrát co nejlépe za huntera a užít si při tom co nejvíce zábavy
Aktivita a ostatní věci spojené s Guildou sou samozdřejmostí.
17. PODMÍNKA PŘIJETÍ!- Addon EPGP zatím nemám , ale nedělá problém si ho opatřit.GC,Omen,DBM mam.TS3 také mam i microfon a sluchátka
18. Přijímám pravidla slušného chování za mé vlastní, nebudu se chovat jako malé děcko, tudíž nebudu dělat ostudu OS?: Samozdřejmně.
19. Beru na vědomí, že podle porušení bodu 18. mohu být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit?: Ano.
20. Ihned po vyplnění této přihlášky si připravím TS3(Teamspeak 3) a po případném přijetí se zapojím do akcí v GC(Group Calendar)?:To je menší problém , s addonama to je ready ,ale dnes odjíždim do Prahy na Iron Maiden a vrátim se až zítra kolem 19:00.Pokud to bude velký problém chápu to ..
21. Ihned po případném přijetí budu mít připravený addon EPGP a budu vědět co a jak podle jednoduchého návodu "zde klikni"?: opravdu jsem pochopil system rozdělování lootu Orda a vím co to obnáší? EPGP neumím , ale rychle se doučím
Předem děkuji. S pozdravem Mafist