1. Jméno hlavní postavy : Inficzek 2. Povolání a Level : Paladin 80 3. Talenty : Retri/prot 4. Alti : Inficzeek (80, balance druid), Infficzek (80, resto shaman), Torrannah (80 frost DK), 5. Souhlasí moje povolání (class) a spec těm, u kterých je na hlavní stránce fóra uveden "Nábor" ? : Ano (pokud ne, uveď důvod proč právě o Tebe a tvojí classu bychom měli mít speciální zájem) 6. Profese : JWC 450, INS 450 7. Předchozí guildy : SGC (kdysi dávno), LFG legionars 8. Zaměření : hraju i PVP i PVE 9. Jak dlouho hraji WoW : asi rok 10. Zkušenosti s raidy (WotLK) : naxx, ulduar, TOC 10,25, TOGC 10 Insanity, ICC 10/25 kromě profesora all otevření bossové 11. Popis mého PvE eq : PVE gear v retri 5693 GS, používám WF weaponku, PVE gear v protu 5731. 12. Věk : 19 13. Jak často se věnujes WoWku ? : když nemám co jiného na práci 14. Proč se hlásím zrovna do Ordo Satanas? : Chci si zahrát kvalitní pve a ověřit si jestli tady máte opravdu tak skvělý kolektiv 15. Něco o sobě : Jednou týdně chodím na volejbal, jinak ostaní sporty co jsem hrál jsem musel nechat ze zdravotních důvodů. Mám rád dobrou zábavu. A rád vymetu každou akci =) 16. Jaký bude váš přinos pro guildu ? : Myslím si, že jsem obstojný dmg, v případě nouze můžu i tankovat, ale předpokládám, že má Ordo kvalitnější tanky než jsem já. Rád pomůžu, když můžu. 17. PODMÍNKA PŘIJETÍ!- Většinu těch addonů mám, mikrák mám taky. 18. Myslím, že z toho už jsem vyrostl a nemám zapotřebí někde někomu dělat ostudu. 19. Kdybych se choval jak málé dítě vykopl bych se sám =) 20. Zajisté =) 21. Ano
|