1. Pocco
2. Poxx (priest lvl 40, ale veľa za túto postavu nehrávam)
3. Mage 80
4. Arcane ale vzhľadom že to nedáva „neskutočný“ dmg, zrejme presedlám na fire talenty
5. Oslovila ma Vaša guild nábor akcia xD a v druhom rade spoznať nových (staronových) ľudí, keďže, ste jedinou schopnou guildou a konkurenciou ChoLu
6. Enchanting 450 a nedávno som presedlal z tailoringu na eng
7. CHoL -Champions of Light
8. Pve
9. Fu dlhá to doba približne 2,5 ak nie už 3 roky
10. Mám obehané toc10, togc10, toc25, icc10, icc25 atď..
11. No neviem gs ukazuje 5802, ale nik nieje spokojný s tým čo má že? Takže T10 – 4 set konkrétne Sanctified Bloodmage (head, cloth a shoulders), bloodmage (leggings), zvyšok doplnky z icc10 a icc25, trinkets Reign of unliving a Maghial´s Misguided quill, wrathful jedine back pokým sa nedostanem k lepšiemu
12. 28y
13. Online denne aspoň hodinka na daily a prípadné iné záležitosti, v prípade raidov je to časovo neobmedzené
14. Za tú dobu čo hrávam sa tu objavilo množstvo guild ale tie čo zotrvali je fakt málo, patríte medzi top ali guildy a jedinú schopnú konkurenciu Cholu.
15. No ako som už písal som starý cap, ktorý nezjedol všetku múdrosť hrania wow takže chybičky v raidoch sa objavia, rád sa priučím hraniu, porozprávam s ľuďmi, ktorý sú určite lepší a skúsenejší v hraní a majú vychytané muchy.
16. Prečo byť Ordo? No rád by som v prvom rade spoznal a zahral si s inými arcane mágmi a porovnal sa, prípadne sa poradil a našiel spoločnú reč. Progresovať a napredovať čo bude v mojich silách a schopnostiach, pomáhať si a pomáhať guilde
17. Všetky tie addony a soft mám a využívam
18. Áno
19. Áno
20. Áno
21. Poznám epgp loot systém , viem ako to pracuje
za skoré vyjadrenie sa vopred ďakujem