1. Jméno hlavní postavy : Pneumatika
2. Jména altů : Papluch
3. Povolání a Level : Hunter 80
4. Talenty : Survival/Marksmanship
5. Souhlasí moje povolání (class) a spec těm, u kterých je na hlavní stránce fóra uveden "Nábor" ? :Áno
6. Profese : Skinning (450), Leatherworking (450)
7. Předchozí guildy : Knights of Honor, Codename IRE, Tumulus Exiguo
8. Zaměření : pve aj pvp
9. Jak dlouho hraji WoW : rok aj niake dva mesiace
10. Zkušenosti s raidy (WotLK) : Naxx,OS,Onyxia,Toc,Icc
11. Popis mého PvE eq : Pve- 5700gs až na zbraň, ktorú mam WF, tak ostatok mám full pve eq (poväčšine s icc) / Pvp - 6020gs full wf až na ramená a legy
12. Věk : 17
13. Jak často se věnujes WoWku ? : 4-5 hodín denne, ako kedy.
14. Proč se hlásím zrovna do Ordo Satanas? : v guildách čo som bol predtým dávali raidy skôr ako progres, a zo skúseností čo vraveli spolužiaci tak Ordo ich dáva oveľa hladšie a ľahšie.
15. Něco o sobě : Volám sa Robo, chodím na gympel v Prievidzi... Zo záľub hlavne wow, som pomaly taký "nolifer", ale ešte filmy,hudba - Hip-Hop a raz za čas zájsť von... okrem wow hrávam Bf2 s Vultronom
16. Jaký bude váš přinos pro guildu ? : wow hrávam už dosť dlho a mám kopu skúseností, keby bolo treba dokážem poradiť.
17. PODMÍNKA PŘIJETÍ!- tak TS3 mám rovnako aj DBM,GC a recount Omen a EPGP si zaobstarám.
18. Přijímám pravidla slušného chování za mé vlastní, nebudu se chovat jako malé děcko, tudíž nebudu dělat ostudu OS.
19. Beru na vědomí, že podle porušení bodu 18. mohu být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit.
20. Ihned po vyplnění této přihlášky si připravím TS3(Teamspeak 3) a po případném přijetí se zapojím do akcí v GC(Group Calendar).
21. Ihned po případném přijetí budu mít připravený addon EPGP a budu vědět co a jak podle jednoduchého návodu .Opravdu jsem pochopil system rozdělování lootu Orda a vím co to obnáší.