1. Jméno hlavní postavy : Jrako
2. Jména altů : Rantera (holy priest)
3. Povolání a Level : Druid 80
4. Talenty : Feral/tieto si nechavam prazdne,keby niečo, ale eq iba na feral
5. Souhlasí moje povolání (class) a spec těm, u kterých je na hlavní stránce fóra uveden "Nábor" ? : Ano
6. Profese : Alchemy (TM) (450), Herbalism (450)
7. Předchozí guildy : veľa no už si nepamatam, boli to take lovacke, aktualne som v LionMane, ktorá neposkytuje toľko PVE koľko chcem
8. Zaměření: PvE
9. Jak dlouho hraji WoW : 2,5 roka s prestavkami
10. Zkušenosti s raidy (WotLK) : ToC10 aj 25, OS 10 aj 25,Naxx10 všetko okrem Glutha a tych 2 posledných a 25 to isté, Ulduar som nemal tu česť, Onyxia nie na anthorke a ICC prve poschodie az na Deathbringera, len podotýkam že som začal až na WOTLK, takže TBC mi nehovorí nič (BT,SWP,...poznám, ale aky byval eq a tak už nie)
11. Popis mého PvE eq : 5053 PVE az na wf neck a rele chest
12. Věk : 14
13. Jak často se věnujes WoWku ? : som školou povinný študent, 4-5 hodin za každý den, cez vikend viacej, utorky a stvrtky iba vecer, piatok vecer nie
14. Proč se hlásím zrovna do Ordo Satanas? : Hľadám PVE guildu ktorá nemá problém poskladať slušný raid, samozrejme aj so mňou
15. Něco o sobě : Som človek so zmyslom pre humor, trochu neistý, mám strašný pravopis
16. Jaký bude váš přinos pro guildu ? : (jaký jsem hráč, jaké funkce umím zvládnout, na co se zaměřuji, budu nápomocný? dokážu být aktivní a zapojit se do G chatu? celkově shrnu proč právě já bych měl být členem OS): Budem sa zapájať do raidov, do guild chatu,
17. PODMÍNKA PŘIJETÍ!- Mám nebo si ihned obstarám základní prvky ke hře = Teamspeak 3, EPGP addons, DBM, Omen threat meter, GroupCalendar v4.6.1?: (mikrofon výhodou, ale být nemusí, stačí umět poslouchat)
Mam TS3, GC, DBM, ostatné si stiahnem, no nie som moc zhovorčivý typ, takže radšej iba počúvam
18. Přijímám pravidla slušného chování za mé vlastní, nebudu se chovat jako malé děcko, tudíž nebudu dělat ostudu OS?: Samozrejme, nie som nijaký hulvát
19. Beru na vědomí, že podle porušení bodu 18. mohu být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit?: Samozrejme, budem sa snažiť aby sa nič také neriešilo
20. Ihned po vyplnění této přihlášky si připravím TS3(Teamspeak 3) a po případném přijetí se zapojím do akcí v GC(Group Calendar)?: GC určite, na TS sa poobzerám, prípadne aj zapojím
21. Ihned po případném přijetí budu mít připravený addon EPGP a budu vědět co a jak podle jednoduchého návodu "zde klikni"?: pochopil som, nič čo by sa nedalo naučiť, ten EPGP si stiahnem/nestiahnem, až keď bude verdikt
Keby boli nejaké pripomienky, povedzte, opravím, doplním.