1. Jméno hlavní postavy :
Tangerine2. Jména altů : ......
3. Povolání a Level :
Druid 804. Talenty :
FERAL / resto5. Souhlasí moje povolání (class) a spec těm, u kterých je na hlavní stránce fóra uveden "Nábor" ? :
Ano 6. Profese :
Skinning (450), Leatherworking (442)7. Předchozí guildy :
(The Arthas Avengers)8. Zaměření :
Pve9. Jak dlouho hraji WoW :
hral som este wowko bez datadiskov, chvilku BC, potom som mal dlhu pauzu teraz na anthorii cca pol roka10. Zkušenosti s raidy (WotLK) :
iba s otvorenymi na anthorii a hlavne dost zle skusenosti bo LFG raidy11. Popis mého PvE eq :
Za triumphy, BACK za frosty, priemerny iLVL - 238 , GS - 5050+12. Věk :
1813. Jak často se věnujes WoWku ? :
dost casto, hlavne vecer do noci a skoro rano, 4-5 hodin niekedy o dost viac niekedy menej, hlavne ked v skole, studujem na vysokej ( utorok stredu iba )14. Proč se hlásím zrovna do Ordo Satanas? :
Hladam dobry kolektiv ale hlavne dobru partu na raidy, moj equip uz mozem vylepsit len v raidoch a s LFG raidami sa to neda, a rad by som sa uz usadil v nejakej DOBREJ guilde ( bol som v par uz ani neviem mena ale to som este ani 80ka nebol a ked boli v nedelu vecer 3 ludia online ... ) 15. Něco o sobě :
neviem co o sebe, wowko berem ako hru a neni pre mna najdolezitejsie na svete ale aj tak pri nom travim more casu, som aktivny hrac ale ked sa mam rozhodnut medzi wow a priatelkou tak wowko ide stranou16. Jaký bude váš přinos pro guildu ? :
tak momentalne som DMG lebo nemam eq, ale uz pomaly equipujem resto za triumphy zatial, som aktivny aj v chate, TS3 mam ale tam skor pocuvam, ked mi poviete co spravit nemam s tym problem, taktiky su tiez neni problem17. PODMÍNKA PŘIJETÍ!- Mám nebo si ihned obstarám základní prvky ke hře = Teamspeak 3, EPGP addons, DBM, Omen threat meter, GroupCalendar v4.6.1?: (mikrofon výhodou, ale být nemusí, stačí umět poslouchat) -
vsetko mam 18. Přijímám pravidla slušného chování za mé vlastní, nebudu se chovat jako malé děcko, tudíž nebudu dělat ostudu OS?:
uz niesom male decko a samozrejme suhlasim s pravidlami 19. Beru na vědomí, že podle porušení bodu 18. mohu být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit?:
nemam s tym problem, suhlasim20. Ihned po vyplnění této přihlášky si připravím TS3(Teamspeak 3) a po případném přijetí se zapojím do akcí v GC(Group Calendar)?:
tak to sa vazne tesim rad by som uz nejaky raid poriadny21. Ihned po případném přijetí budu mít připravený addon EPGP a budu vědět co a jak podle jednoduchého návodu "zde klikni"?: opravdu jsem pochopil system rozdělování lootu Orda a vím co to obnáší?
pochopil suhlasim tak na zaver by som sa chcel podakovat za akykolvek nazor, taktiez prijem kritiku a rady na zlepsenie
a tesim sa ak ma vezmete alebo aspom odskusate,
asi vsetko, ak potrebujte nieco doplnit napiste sem pripadne v hre doplnim