1. Jméno hlavní postavy : Tesa
2. Jména altů : zatim alta nemam
3. Povolání a Level : Hunter 80
4. Talenty : Marksmanship
5. Souhlasí moje povolání (class) a spec těm, u kterých je na hlavní stránce fóra uveden "Nábor" ? : Ano (pokud ne, uveď důvod proč právě o Tebe a tvojí classu bychom měli mít speciální zájem)Takže moje classa neni to co hledate ale už sem prošel všechny gildy aliance a žádná nenabírá huntery takže jsem trošku v pasti hrozně mě baví PVE takže vám například neleavnu raid kvůli PVP to je tak na kick s celého wowka
takže bych si přál byt u vás v gildě
6. Profese : ENG skoro full ale makam na tom a ktomu mam mining full 7. Předchozí guildy : Žádné gildy jsem neměl vice u bodu číslo 5.
8. Zaměření : PVE!!!!!!
9. Jak dlouho hraji WoW : Hraju asi 2 roky dřív jsem hrál jen na Horde mám tam DK a Shamana ale už se mi ty potvory nelíbili a šel jsem k Alianci
)
10. Zkušenosti s raidy (WotLK) : Znám All taktiky a co neznám tak mi poradí soused voláme často přes skype a radí mi jak se hraje PVP, ale to me moc nebavi
11. Popis mého PvE eq : mm... no EQ GS 5345 Full EQ co jde za Triumfy + nejake veci s LFG raidu TOGC a TOC 25 ale chtělo by to pořádnou zbran
12. Věk : 16
13. Jak často se věnujes WoWku ? : cca 4 hod. dene vetsinou prijdu jen kdyz neco potrebuju napr. raid RDF apod.
14. Proč se hlásím zrovna do Ordo Satanas? : jednak si dáváte PVE
a už mě nebaví LFG raidy dále miluju PVE a chci poznat nove lidi a snad se i necemu priucit
15. Něco o sobě : Baví mě hrát wowko a hlídat své malé bratry
a jeste me baví spát a jíst
16. Jaký bude váš přinos pro guildu ? : (jaký jsem hráč, jaké funkce umím zvládnout, na co se zaměřuji, budu nápomocný? dokážu být aktivní a zapojit se do G chatu? celkově shrnu proč právě já bych měl být členem OS)Poradím jak můžu DF rád zajdu jsem aktivní, umím si udělat makro skoro na vše, mám vlastní UI,
17. PODMÍNKA PŘIJETÍ!- Mám nebo si ihned obstarám základní prvky ke hře = Teamspeak 3, EPGP addons, DBM, Omen threat meter, GroupCalendar v4.6.1?: (mikrofon výhodou, ale být nemusí, stačí umět poslouchat) TS- mám, EPGP-mám, Omen- měl jsem ale nepřišl jsem na to jak funguje
snad poradíte a GC samozřejmost,- mikrofon mám ale trošku blbne
18. Přijímám pravidla slušného chování za mé vlastní, nebudu se chovat jako malé děcko, tudíž nebudu dělat ostudu OS?:Ostudu ddělat nebudu jsem slušný člověk a ne typ co na potkání nadává
19. Beru na vědomí, že podle porušení bodu 18. mohu být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit?: ANO chápu
20. Ihned po vyplnění této přihlášky si připravím TS3(Teamspeak 3) a po případném přijetí se zapojím do akcí v GC(Group Calendar)?: vyjádřím se (to znamená, že budu mít připravený jak GC tak TS3 při náboru)TS3 mam již ted a GC je samozřejmost protože Wow calendař není pěkný
21. Ihned po případném přijetí budu mít připravený addon EPGP a budu vědět co a jak podle jednoduchého návodu "zde klikni"?: opravdu jsem pochopil system rozdělování lootu Orda a vím co to obnáší? heh EPGP jo? lehka věc. ten mám už nějakou dobu dělám u hordy Raid Leadera takže vím o co jde
))
Ještě taková malá věc moc sem nevěděl kam ten topic s přihláškou dát tak sem ho dal sem