1. Jméno hlavní postavy : Sonnenschein
2. Jména altů : Beastlysun, Holysun
3. Povolání a Level : DK 80
4. Talenty : frost pvp/frost pve dps
5. Souhlasí moje povolání (class) a spec těm, u kterých je na hlavní stránce fóra uveden "Nábor" ? : nein ... frost dkciek nieje nikdy dost
6. Profese : BS (450), JWC (450) [planky na BS z Ulduar, ToC a Icc nemam ... jwc planky doplnam podla pozadaviek]
7. Předchozí guildy : len z wow: Shadows of Justice (offi, spoluzakladatel), Tlupa bulov z lesa (officer), Legends of Darkdemon (clen, neskor officer), concilium tirisfal (clen), die rache gottes (vlastna solo gilda spravena z hecu koli neustalemu miesaniu ludi v gildach)
8. Zaměření : Oboji
9. Jak dlouho hraji WoW : 6 rokov a niekolko mesiacov
10. Zkušenosti s raidy (WotLK) : az na ruby sanctum sa to da
11. Popis mého PvE eq : T9 head a ruky, T10 shouldre a legy, BS chest z ToC planku, ringy icc trash + exa repka, trinkety 1. FoS HC 2. emblem of triumph, ostatne: pvp wrath doplnky, wrath zbrane, sigil za EoT
12. Věk : 23
13. Jak často se věnujes WoWku ? : max 4-5x do tyzdna vacsinou poobede
14. Proč se hlásím zrovna do Ordo Satanas? : hladam gildu co vie poskladat aj ine nez toc 10
15. Něco o sobě : som clovek (sokujuco), mam rad: tuning, spanok, klobasky z grilu, mlekovu polevku, puncovu a cokoladovu zrmzlinku, pohodovu hudbu ... nemam rad: spenat, nudu, bugerov, dlhe areny, tukanna, fekal druidov, zbytocne otazky a ludi bez zmyslu pre humor
16. Jaký bude váš přinos pro guildu ? : prinasam choroby, ale rad vymyslam taktiky ... vzdy je nejaky sposob ako dat bossa, ukecany do /g chatu (pokial je o com)
17. PODMÍNKA PŘIJETÍ!- Mám nebo si ihned obstarám základní prvky ke hře = Teamspeak 3, EPGP addons, DBM, Omen threat meter, GroupCalendar v4.6.1?: TS3 mam (micrak mam na notasi vstavany, ale nepouzivam), EPGP nemam ale kein problem pridat, groupcalednar je, DBM a Omen ako ex tank vzdy bolo a bude
18. Přijímám pravidla slušného chování za mé vlastní, nebudu se chovat jako malé děcko, tudíž nebudu dělat ostudu OS?: prijimam, ale vesele postuchovanie vytocenych ludi sa berie ako neslusne chovanie?
19. Beru na vědomí, že podle porušení bodu 18. mohu být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit?: trochu zbytocna otazka nie?
... ale no prijimam ked uz tu je
20. Ihned po vyplnění této přihlášky si připravím TS3(Teamspeak 3) a po případném přijetí se zapojím do akcí v GC(Group Calendar)?: u nas sa vzdy hovorilo ze ani pes sa rychle nevysere ... na ts3 a gc tu uz jedna otazka je takze vid bod 17 .... po pripadnem prijati sa zapojim do akcii samozrejme podla volneho casu.
21. Ihned po případném přijetí budu mít připravený addon EPGP a budu vědět co a jak podle jednoduchého návodu "zde klikni"?: to "ihned" ma tam drazdi
... stiahnem, nainstalujem, (a) pochopim = pohoda (b) nepochopim = opytam sa = pohoda
snad to je vsetko ... berte na to ohlad vzhladom na cas podavania prihlasky
trochu tematickej hudby k odpisovaniu
http://www.youtube.com/watch?v=-K8ZNJn9XBY http://www.youtube.com/watch?v=Ly8lHWiWrH4mfg Sonnenschein
PS: nie mfg co trepem pred meno aj v changelogoch na anthorii nieje "my f**ing god", ale "mit freundlichen grüssen"