Právě je 21 lis 2024, 16:40

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 7 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Tibie - Restoration Shaman - Po inaktivite a problémom.
PříspěvekNapsal: 17 bře 2011, 22:58 
Fórum Adept
Fórum Adept

in-game nicky: Tibie
Dobrý večer, v guilde som bol od začiatku novembra, v januári som musel odísť do Anglicka na štúdium, dal som vedieť vyššej rade cez guild chat. Nastali komplikácie a keď som sa vrátil som zistil že sa mi niekdo nabúral do emailu, zmenil mi heslo na mail, účet, facebook , icq , skype ... Predvčerom sa mi konečne podarilo získať naspäť email a všetky heslá. Neviem či som dostal kick za inaktivitu alebo dotičný čo sa mi nabúral na účet leavol, už by sa to nemalo nikdy stať.

Toto je moja druhá prihláška, prvá bola http://ordoforum.mzf.cz/viewtopic.php?f=37&t=716&hilit=tibie tu, kde som na WoTLK začínal a prijali ste ma. Ďakujem Vám, lebo kvôli Vám som získal nové skúsenosti.

1. Jméno hlavní postavy : Tibie
2. Jména altů : - Nemám, mal som DK Chumaj ale už nieje na accounte, zmazali mi ho ... :( -
3. Povolání a Level : Shaman -80-
4. Talenty : Restoration, časom až bude lepší EQ Elemental.
5. Souhlasí moje povolání (class) a spec těm, u kterých je na hlavní stránce fóra uveden "Nábor" ? : Ano
6. Profese : Herbalism (450) + Inscription (450)
7. Předchozí guildy : VoA + Ordo
8. Zaměření : PvE based player, PvP iba vo volnom čase, lepšie ako AFK dalaran.
9. Jak dlouho hraji WoW : Už to bude aj 5 rokov .
10. Zkušenosti s raidy (WotLK) : od BC až po WoTLK (ToGC 25) - Všetky taktiky.
11. Popis mého PvE eq : 3x T9 + itemy z TOC 25 hlavne, 2 časti PVP (Rele Wristy, Wrathfull Neck)" 668 Regen, 3k BH.
12. Věk : 19
13. Jak často se věnujes WoWku ? : Ako to čas dovolí, na raidy tu zvyčajne som.
14. Proč se hlásím zrovna do Ordo Satanas? : Už som tu raz bol, a Ordo Satanas by som za žiadnu inú guildu nevymenil, má velice príjemný kolektív a skúsených hráčov.
15. Něco o sobě : Som mladý fotograf, ktorý vo volnom čase trávi čas s priateľkou (3 roky spolu) alebo pri wowku.
16. Jaký bude váš přinos pro guildu ? : Patril som medzi TOP Hráčov v každej guilde ktorej som bol, Class Leader a (O) Ranky. Svoju classu excelentne ovládam, a určite niesom žiadna brzda na raidoch, pomáham aj ľudom ktorý potrebujú pomoc vo všetkom.
17. PODMÍNKA PŘIJETÍ!- Mám všetky addony potrebné na raid, aj TS 3 + Mikrofón.
18. Přijímám pravidla slušného chování za mé vlastní, nebudu se chovat jako malé děcko, tudíž nebudu dělat ostudu OS?: Niesom konfliktný človek, a viem čo je to sranda :)
19. Beru na vědomí, že podle porušení bodu 18. mohu být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit?: Áno beriem to na vedomie a plne s tým súhlasím.
20. Ihned po případném přijetí se přihlásím na nějaký raid v GC (GroupCalendar), budu mít přiravené TS3 (Teamspeak 3)?: Áno, všetko mám pripravené.
21. Ihned po případném přijetí budu mít připravený addon EPGP a budu vědět co a jak podle jednoduchého návodu "zde klikni"?: opravdu jsem pochopil system rozdělování lootu Orda a vím co to obnáší? - Snaď áno :) Mal by som :)

- Na starom nicku mi píše Váš účet byl ručně deaktivován a musí být znovu aktivován administrátorem. -

Předmět příspěvku: Re: Tibie - Restoration Shaman - Po inaktivite a problémom.
PříspěvekNapsal: 17 bře 2011, 23:34 
Vedení Ordo Satanas
Vedení Ordo Satanas

in-game nicky: Antigonus, Antig
já jsem PRO zkoušku, ale jedině jestli by jsi přistoupil na ele jako tvůj main spec

(jelikož healerů máme požehnaně a lepší než nejmenovaný resto shaman Antigonus a Crueli stejně nebudeš :D )

PříspěvekNapsal: 18 bře 2011, 01:46 
Fórum Inkvizitor
Fórum Inkvizitor

in-game nicky: Mirabelka
anti je fetak a ochlasta mozna tak xD
PRO

PříspěvekNapsal: 18 bře 2011, 06:52 
Fórum Inkvizitor
Fórum Inkvizitor

in-game nicky: Manowarrior, Vonjose
Mám s tebou len dobré skúsenosti. Som za.

PříspěvekNapsal: 18 bře 2011, 08:32 
Fórum Master
Fórum Master

in-game nicky: Taishi, Silvershane, Taishik, Tailock, Taisham, Taihunt, Taiwar, Taishiest, Taimage, Tailadin
mne sa ozval ...a aj ked som si najprv nepamatal o koho sa jedna lebo v tom case som bol aj ja menej aktivnejsi...tak nieco sa mi uz mari...okrem toho cez prvu prihlasku presiel bez problemov...a je aktivny...dame mu sancu...ANO

PříspěvekNapsal: 18 bře 2011, 08:35 
Vedení Ordo Satanas
Vedení Ordo Satanas

in-game nicky: duranko, Blackminder
za

a ele sa bude hodit viac ...dobry dmg sa vzdy hodi ...a je to dost tazke dmgovat za ele ...preto anti shiel radsej resto :DDD

PříspěvekNapsal: 18 bře 2011, 10:25 
Vedení Ordo Satanas
Vedení Ordo Satanas

in-game nicky: nymfos - aa / zubarik - twin
jasne ze hej pametam si ho , bol cez forum kedysi braty , bol hned aktivny v pve v guilde atd , bezproblemovy, svoju klasu fakt ovlada a tusim aj nieco vravel ze odchadza a hranice takze PRIJATY napis niekomu o inv do guildy

a vitaj spet o)

Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 7 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina