1. Jméno hlavní postavy : Vultron
2. Jména altů : Moonka ( ale moc za nu nehravam ..neni cas )
3. Povolání a Level : (Vultron)Dk 80, (Moonka)Druid 80
4. Talenty : Stromcek/Balance druid, Unholy/frost Dk,
5. Souhlasí moje povolání (class) a spec těm, u kterých je na hlavní stránce fóra uveden "Nábor" ? : Ano , suhlasi
6. Profese : mining (450) , blacksmithing (450)
7. Předchozí guildy : Knights of Honor, Codename IRE
8. Zaměření : Oboje
9. Jak dlouho hraji WoW : cca 5rokov s prestavkami.
10. Zkušenosti s raidy (WotLK) : Naxx 10/25 , Toc 10/25
11. Popis mého PvE eq : pve EQ zatial zbieram item lvl od 219 po 245 // Pvp rele set + Wf doplnky..
12. Věk : 17
13. Jak často se věnujes WoWku ? : cez tyzden tak cca 4 h , cez vikend aj viac.
14. Proč se hlásím zrovna do Ordo Satanas? : hladam fajn ludi s ktorymi by som dalo pokecat a chodit (normalne) pve (nie ako lfg parta ).+ tu mam kamarata
15. Něco o sobě : Volam sa Andrej . Som druhak na gymnaziu (gympd , poznam tu aj par ludi co sem tiez chodia) . Moje zaluby : snowboarding, bicykel, posilka a Wow
. Okrem Wow hravam Battlefield 2ku a CS 1.6 .Hudbu pocuvam hlavne Hip-Hop napr: Moja Rec, Dramatikz atd...
16. Jaký bude váš přinos pro guildu ? : Wow hravam uz dlhsi cas ..mam dost skusenosti ..rad poradim ak budem vediet ...
17. PODMÍNKA PŘIJETÍ!- Mám nebo si ihned obstarám základní prvky ke hře = Teamspeak 3, EPGP addons, DBM, Omen threat meter, GroupCalendar v4.6.1?: Mam TS3 a GroupCalendar ..ostatne veci stiahnem + mam aj mikrofon
18. Přijímám pravidla slušného chování za mé vlastní, nebudu se chovat jako malé děcko, tudíž nebudu dělat ostudu OS?: Súhlasím.
19. Beru na vědomí, že podle porušení bodu 18. mohu být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit?: Súhlasím a beriem na vedomie.
20. Ihned po případném přijetí se přihlásím na nějaký raid v GC (GroupCalendar), budu mít přiravené TS3 (Teamspeak 3)?: Ano ..budem mat vsetko
21. Ihned po případném přijetí budu mít připravený addon EPGP a budu vědět co a jak podle jednoduchého návodu ?: jj pochopil som