1. Jméno hlavní postavy : Fley
2. Jména altů : Freddx
3. Povolání a Level : Priest 80
4. Talenty : Shadow PvP/Disco PvE
5. Souhlasí moje povolání (class) a spec těm, u kterých je na hlavní stránce fóra uveden "Nábor" ? : Ano.
6. Profese : Engineering (350), Mining (450)
7. Předchozí guildy : Sanctuary, The Power of Nightmares
8. Zaměření : Zaměřuji se spíše na shadow (PvP).
9. Jak dlouho hraji WoW : Cca 2 roky (s většími pauzami).
10. Zkušenosti s raidy (WotLK) : Naxx 25, Ud 10
11. Link na armory : http://anthoria.wowarmory.sk/char/Fley#char12. Věk : 14
13. Jak často se věnujes WoWku ? : Každý den jinak (podle chuti).
14. Proč se hlásím zrovna do Ordo Satanas? : Slyšel jsem o vás jen samou chválu, jste aktivní a doufám, že i komunikativní guilda. Když bude potřeba, rád si s vámi zajdu i nějaký ten dungeon. Také se mi líbí název, což je také hlavní prioritou, proč jsem si vás vybral a mám u vás i jednoho dobrého kamaráda.
15. Něco o sobě : Chodím na základní školu a rád zaspamuju guild chat (smích). Ještě bych dodal, že u WoW nesedím non-stop, jelikož se "snažím" věnovat škole na 90% a hru hraju hlavně pro zábavu.
16. Jaký bude váš přinos pro guildu ? : Tak určitě, jak už jsem psal výše, v guild chatu určitě nebude nuda, jsem komunikativní hráč a doufám, že bude se mnou alespoň i trochu srandy. A když není nuda, zahraju si klidně i do pozdních ranních hodin.
17. PODMÍNKA PŘIJETÍ!- Mám nebo si ihned obstarám základní prvky ke hře = Teamspeak 3, DBM, Omen threat meter, GroupCalendar v4.6.1? : Něco mám, něco si obstarám.
18. Přijímám pravidla slušného chování za mé vlastní, nebudu se chovat jako malé děcko, tudíž nebudu dělat ostudu OS? : Ano, přijímám.
19. Beru na vědomí, že podle porušení bodu 18. mohu být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit? : Jasnačka.
20. Ihned po případném přijetí se přihlásím do GC (GroupCalendar) a na TS3 (Teamspeak 3), podle instrukcí officera?: No... ano.