Právě je 21 lis 2024, 16:32

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 23 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: přihláška
PříspěvekNapsal: 14 úno 2011, 01:12 
Fórum Master
Fórum Master

in-game nicky: Pivoo, Respawn, Prelude
Arcy, prechod siestich clenov offline sa riesil na offic fore.

Edit: som za

PříspěvekNapsal: 14 úno 2011, 06:13 
Fórum Guru
Fórum Guru

in-game nicky: owencrawn , darkkaelynna,tennej,alpovastara
Rozhodnuti je urcite na vas domlouvalo se 4-6 lidi zatim sme u vas 4 , a dalsi 2 co by mely jit se na to vybodli bo rekli ze k va nechteji... takze opravdu nevidim nikde tech 100clenu kdyz cele jadro offline a lidi s 5500+ gs utekli k lmyc... prihlaska slaba, ale je to porad jen pc hra ...a zatim co tu ctu tak na "nas" z offline tu kazdy jen pinda coz se nam taky moc nelibi (esi nas u vas nechcete tak to reknete.. a nepobihejte kolem horky kase..) todle fakt cist nebudu ze sme to a to....

[DEV]Chipsi
07.07.2012 21:59 dafuq, ja som nikdy shadowmournu nepredal;]

http://www.youtube.com/watch?feature=fv ... j3bZDRIV2Y

PříspěvekNapsal: 14 úno 2011, 09:28 
Fórum Konzul
Fórum Konzul

in-game nicky: Arcy
Pivoo píše:
Arcy, prechod siestich clenov offline sa riesil na offic fore.

jaj.. :) tam nemam pristup... :-w :) uz som sa divil ze s mojim spamovanim 1prispevok/den som si take daco nevsimol.. =)) =))

PříspěvekNapsal: 14 úno 2011, 09:46 
Fórum Konzul
Fórum Konzul

in-game nicky: Arcy
owencrawn píše:
a zatim co tu ctu tak na "nas" z offline tu kazdy jen pinda coz se nam taky moc nelibi (esi nas u vas nechcete tak to reknete.. a nepobihejte kolem horky kase..) todle fakt cist nebudu ze sme to a to....

fuuu.. :) a to keby sem prisli nejaky cholaci co by tu bol za flame.. :) a neboj.. casom sa zbavite tej skaredej nalepky ,,z offline,, ;)

PříspěvekNapsal: 14 úno 2011, 12:19 
Fórum Inkvizitor
Fórum Inkvizitor

in-game nicky: Mirabelka
jeste ze takove veci resite na ofic foru kde se nemame sanci vyjadrit xD
kdyz uz presli 4 je jedno jestli jich celkove bude u nas 5 nebo 10,kdyz budou chtit snadno zapadnou,ja jsem do doby nez s nema budou nejake problemy(coz doufam ze nebudou) pro

PříspěvekNapsal: 14 úno 2011, 14:19 
Vedení Ordo Satanas
Vedení Ordo Satanas

in-game nicky: nymfos - aa / zubarik - twin
Uz sa ukludnite s tymi narazkami na seba a na OFFline ci ine guildy to ma nezaujima ma sa riesit dotycny clovek ktory dava prihlasku.
ak najdem prispevok co sa netyka temy rovno zmazem :ymdevil:

ano prechod par vyvolenych ludi z offline bol rieseny vedenym guildy a dohodlo sa na 6 clenoch co prejdu k nam su to skuseny hraci a maju brain , a ze nebudu pretlacovat inych . to znamena tvoj nick kirow som tam nevidel preto to zamietam

magov mame dost -preto klasa mag je v nabore - NIE
to ze dany clovek urobi ked sa mu nieco povie od raid leadra povazujem za samozrejmost expo nie za skill
to ze sa trha parta priatelov ...no bohuzial nemozme pohltit vsetky guildy lebo kazdy ma kamarata a ten ma kamarata atd.takze je to pre mna tento dovod nepodstatny

moj verdikt NIE

mozes sa voci mojmu rozhodnutiu odvolat u orina ak ta povoli - mozes byt prijaty

a owen pokial mas pod menom ordo satanas povazujes sa za jej clena ( ak by ste ale mali problemy od inych hracov v guilde treba to povedat vedeniu ) ziadna separacia v guilde nebude

PříspěvekNapsal: 14 úno 2011, 15:27 
Vedení Ordo Satanas
Vedení Ordo Satanas

in-game nicky: duranko, Blackminder
je tu mozno este jedna moznost ...dnes anti sklada togc 25 2 raid..je tam dost problem s ludmi co si to schopny davat ...cize mozno by ta mohol vyskusat ...ale nechcem mu do toho hovorit - hlavne ked sa toho raidu ani nezucasnim.

keby ta neodporucil explo ..hned by som pisal proti ... ale takto uvidime u antiho ked tak

PříspěvekNapsal: 14 úno 2011, 16:15 
Vedení Ordo Satanas
Vedení Ordo Satanas

in-game nicky: nymfos - aa / zubarik - twin
este taka vec mienis to hrat alebo si budes davat pauzy?

PříspěvekNapsal: 14 úno 2011, 17:11 
Fórum Exorcista
Fórum Exorcista

in-game nicky: Exploder, Indulgence, Kiss
nymfos píše:
to ze dany clovek urobi ked sa mu nieco povie od raid leadra povazujem za samozrejmost expo nie za skill

Omlouvám se za slovíčkaření, ale nikde jsem o SKILLU nepsal. Chápu, že ten kdo v tom mozku něco má, je většinou skill ve všech směrěch, ale najdou se i vyjímky.

Samozřejmě nechci nikoho protlačovat, to je to poslední, co bylo mým důvodem se takto v dané situaci zachovat (tedy krom těch, které znám osobně :) ).

Poté jsem bral v potaz to, že při rozhovoru s Ownem jsem se dozvěděl, jak se daná věc má. Jelikož jsou ze stejného města (teď si nejsem jistý, že se znají osobně, ale nejspíš ano) a Owen i celá bývalá guilda se za něho zaručí/zaručila, tak já prostě nevidím problém v tom ho vzít. Jak sami víte, dps nám na Anubovi v ToGC 25 pořád ještě nestačí a jestli by neměl dostat příležitost jen kvůli tomu, že byl v době přechodu pryč/měl pauzu a nebyl obeznánem s danou situací, tak mi to přijde dosti nefér.

Abych to shrnul, samozřejmě budu vždy na straně starých známých, kterým bych si nedovolil oponovat v žadné situaci díky úctě a respektu vůči nim. Pokud většina zamítne, je mi to líto Kirow, ale pravidla jsou pravidla(a ty už i takto lehce obcházím).

PříspěvekNapsal: 14 úno 2011, 21:23 
Fórum Konzul
Fórum Konzul

in-game nicky: xhammerx
Pokud Owen rika, ze ten clovek je v poho, tak kurva je! Vo tom zadna! Vsichni z OFFLINE, co prisli, jsou v poho a lidi, ktery si toho este nevsimli, jsou zasrany ignoranti, ktery tu nemaj co kecat. Ja bejvam malokdy tak raznej, ale Owenovo slovo mi v tomhle pripade staci. Navic aktivnich main magu s EQ mame strasne moc, napocital jsem az 3 (Ardan, Sukre, Svetlana)!
PRO

Silnější pes mrdá!
Kdyby blbost nadnášela, spoustu lidí by ušetřilo za fly mounta...
OMG, no tak chodim pvp a prioritu mám 0,1, já ten trinket prostě chci!
Jo ahaaa, ono to dává IK...

Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 23 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina