nymfos píše:
to ze dany clovek urobi ked sa mu nieco povie od raid leadra povazujem za samozrejmost expo nie za skill
Omlouvám se za slovíčkaření, ale nikde jsem o SKILLU nepsal. Chápu, že ten kdo v tom mozku něco má, je většinou skill ve všech směrěch, ale najdou se i vyjímky.
Samozřejmě nechci nikoho protlačovat, to je to poslední, co bylo mým důvodem se takto v dané situaci zachovat (tedy krom těch, které znám osobně
).
Poté jsem bral v potaz to, že při rozhovoru s Ownem jsem se dozvěděl, jak se daná věc má. Jelikož jsou ze stejného města (teď si nejsem jistý, že se znají osobně, ale nejspíš ano) a Owen i celá bývalá guilda se za něho zaručí/zaručila, tak já prostě nevidím problém v tom ho vzít. Jak sami víte, dps nám na Anubovi v ToGC 25 pořád ještě nestačí a jestli by neměl dostat příležitost jen kvůli tomu, že byl v době přechodu pryč/měl pauzu a nebyl obeznánem s danou situací, tak mi to přijde dosti nefér.
Abych to shrnul, samozřejmě budu vždy na straně starých známých, kterým bych si nedovolil oponovat v žadné situaci díky úctě a respektu vůči nim. Pokud většina zamítne, je mi to líto Kirow, ale pravidla jsou pravidla(a ty už i takto lehce obcházím).