( Prihlášku postujem kedže je problém s forkom :3 )
1. Nick : Wildsoul
2. Class : Hunter
3. Mainspec : MM
4. Offspec : BM
5. Profesie a skill : LW/SKIN full
6. Gearscore a Staty : 5327 samozrejme pve, zatiaľ sa zameriavam na agi, neskvor to bude ten armor pene,
http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... n=Wildsoul7. Screenshoty z hry : TOGC Jaraxus
8. Souhlasí moje povolanie (class) a spec tým, pri ktorých je na hlavnej stránke fóra uvedený "Nábor" ? :Na worlde som sa dočital že zhaňate dps a Slivinqo ma zaučil ako co vylepšiť tak dúfam že budem vyhovovať.
8. Osobný progress (WOTLK raidy) : Hral som uz od TBC raidy mam odchodene, EoE,Naxx,Ud,Toc,ToGc taktiež
9. Predchádzajúce guildy a dôvod ich opustenia :
10. Alti a ich spec : Wildangel/ retri pala
11. Vek : 17
12. Ako často hrávam WOW ? : 3-4h denne podľa času, nevzdávma to na raidoch a radšej x-krat wipnem a potom dám než sa vzdať.
13. Niečo o mne :Tak ako by som začal volám sa Patrik Polla. Chodím na gymnázium Jána Adama Raymana v Prešove. Mám rád zábavu a humor taktiež trávim čas vonku s kamarátmy športujem len tak pre zábavu zväčša florball, taktiež si zaplňam čas samoučbou gitary a klavíra, moja srdcovka sú korčule
Nepatrím medzi tiché formy života rád sa pobavým s každým
dúfam že budeme spolu vychádzať
Som človek ktorý je komunikatívny a nechá si poradiť ale nie veľa
14. Prečo sa hlásim do Ordo Satanas ?
očul som o vašej gilde už na deimose mám rád kvalitné gildy, a vy tak vyzeráte. čiže myslím že som si vybral dobre
15. Akým bude môj prínos pre guildu ? : Tak ako prinos by som zmienil to že ak sa na raid prihlasim som tam načas a pripravený. A ak nemate nekoho kto rozprúdi krv na raidoch ja vždy pridem s nejakou blbosťou
16. Koho poznám z Ordo Satanas ? : poznám Slivinqa poradil mi co som robil zle a taktiež Fajfka
17. Vyhovujú mi časy raidov ? : Áno čas mi vyhovuje vonku chodím po 20:00 čiže pohode
18. Budem mať na testraid pripravený Teamspeak+Mikrofón? : Jasné to nebude problém.
19. Prijímam pravidlá slušného správania sa, nebudem sa chovať ako malé dieťa, nebudem robiť hanbu Ordo Satanas? : Nemám uź 5 rokov čiže správať sa viem
20. Beriem na vedomie, že na základe porušenia bodu 18. môžem byť natrvalo vylúčený z guildy? : Áno plne akceptujem
21. Budem rešpektovať rozhodnutia vedenia Ordo Satanas, ak bude nutné vyuziť môj offspec ? : Taktiež
22. Poznám systém delenia lootu prostredníctvom DKP ? : Áno síce mám skúsenosti s EPGP, ale aj dkp poznám.