1. Nick :
Karlos2. Class :
Shaman3. Mainspec :
Resto (GS 5.6k ) 4. Offspec :
cement (5.4)5. Profesie a skill :
JWC/BS6. Gearscore a Staty :
http://2i.cz/298685af7c ( teĎ trochu novější)
7. Screenshoty z hry : -,-
8. Souhlasí moje povolanie (class) a spec tým, pri ktorých je na hlavnej stránke fóra uvedený "Nábor"?
Cracky a Divinepower mě řekli, že to mám zkusit. Myslím, že kvalitní healeři se vždy hodí, hlavně na Anuba 8. Osobný progress (WOTLK raidy) :
Vše 9. Predchádzajúce guildy a dôvod ich opustenia :
Ordo Satanas - kick za ninjnutí věci v 10man ( férově jsem vyhrál na off spec, ale nějak jsme se nedohodli) a jiné guildy (historie)10. Alti a ich spec :
Nemam11. Vek :
2312. Ako často hrávam WOW ? :
24/7 když nejsem v práci 13. Niečo o mne :
Jmenuji se Kája, mám rád chlapce ve věku 8-13 lety a rád bych s Vámi zase začal progressovat Anuba a poté i ICC by cracky
14. Prečo sa hlásim do Ordo Satanas ? :
Znám dost lidí a dost lidí zná i mě, po doporučení abych to znovu zkusil tak zkouším15. Akým bude môj prínos pre guildu ? :
Zvládání své classy na úrovni co se týče PvE i PvP, taktiky naučit nejsou problém16. Koho poznám z Ordo Satanas ? :
Crackey, Freelock, Ademar a určitě i další z minula17. Vyhovujú mi časy raidov ? :
Určitě
18. Budem mať na testraid pripravený Teamspeak+Mikrofón? :
Mám, není problém19. Prijímam pravidlá slušného správania sa, nebudem sa chovať ako malé dieťa, nebudem robiť hanbu Ordo Satanas? :
Beru na vědomí20. Beriem na vedomie, že na základe porušenia bodu 18. môžem byť natrvalo vylúčený z guildy? :
Ano21. Budem rešpektovať rozhodnutia vedenia Ordo Satanas, ak bude nutné vyuziť môj offspec ? :
Pokud bude dopředu informován, tak np 22. Poznám systém delenia lootu prostredníctvom DKP ? :
Ano, známMomentálně, co je bugnutá registrace to nahazuji já, takže můžete komentovat