-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
O POSTAVE :-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1.
Nick : Hina
2.
Class : Shaman
3.
Mainspec : Restoration
4.
Offspec : Elemental
5.
Profesie a skill : JWC 455, MIN 450
6.
Gearscore a Staty :
Resto - 5243GS (selfbuffed bez totemov):Bonus Healing - 2593;
Haste Rating - 738, 22.51%;
Crit Chance - 507, 30.33%;
Elemental - 5097GS (selfbuffed bez totemov):Bonus Damage - 2425;
Haste Rating - 716, 21.84%;
Crit Chance - 647, 33.59%;
Hit Rating - 302, 11.51%;
7.
Screenshoty z hry : UI -
http://img841.imageshack.us/img841/5898/wowscrnshot012113171916.jpg8.
Souhlasí moje povolanie (class) a spec tým, pri ktorých je na hlavnej stránke fóra uvedený "Nábor" ? Ciastocne suhlasi, som ochotny zmenit svoj primary spec na elementala aj ked som momentalne restoration.
8.
Osobný progress (WOTLK raidy) : NAXX 10/25, UD 10/25 (okrem algalona, yogga), OS 25/10 +3, EOE 10/25, TOC 10/25, TOGC 10/25 (25 - len po valkyry s worldom), VOA 10/25
9.
Predchádzajúce guildy a dôvod ich opustenia : My z kacerova (rozpustilo sa)..kadejake ine, ktore tu budem zbytocne spominat pretoze nemaju vacsi vyznam..
Este by som pridal TBC guildu (TWoS), ktoru pokladam za urcite plus v tejto prihlaske.
10.
Alti a ich spec :
Permonik - Mage (Arcane), main este na TBC
Pilla - Paladin (prot/holy), kedysi moj main, odfajcil som si z nej mail, kedze som nan nechodil..
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
O MNE :-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
11.
Vek : 21
12.
Ako často hrávam WOW ? : Ingame ma stretnut pomenej. Do hry chodim hlavne na raidy.
13.
Niečo o mne : student informatiky na vysokej skole (TUKE)
14.
Prečo sa hlásim do Ordo Satanas ? : Zaujala ma ponuka Cuciho, tak som si povedal, ze skusim.
15.
Akým bude môj prínos pre guildu ? : uff, tazko povedat..
16.
Koho poznám z Ordo Satanas ? : Nejaky cas som nehral ale podla mna sa urcite niekto najde..
17.
Vyhovujú mi časy raidov ? : Vyhovuje mi ktorykolvek cas, viem sa podla neho zariadit.
PODMIENKY PRIJATIA : -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
18. Budem mať na testraid pripravený Teamspeak+Mikrofón? : Ano.
19. Prijímam pravidlá slušného správania sa, nebudem sa chovať ako malé dieťa, nebudem robiť hanbu Ordo Satanas? : Ano, prijimam.
20. Beriem na vedomie, že na základe porušenia bodu 18. môžem byť natrvalo vylúčený z guildy? : Beriem na vedomie.
21. Budem rešpektovať rozhodnutia vedenia Ordo Satanas, ak bude nutné vyuziť môj offspec ? : Budem, nemam s tym problem.
22. Poznám systém delenia lootu prostredníctvom DKP ? : Ano, poznam.
Pokial chcete niečo dodať, dopíšte to sem : Stale som mal akesi "obdobia" hrania. Bolo to hlavne z toho dovodu, ze som nemal stalu guildu, pre ktoru by som mal chut chodit do hry castejsie. Preto dufam, ze s touto partou ludi, co su uz zohrati, sa mi podari zapadnut.