O POSTAVE :
1. Nick : Fortane
2. Class : DK
3. Mainspec : Dmg
4. Offspec : Tank
5. Profesie a skill : Bs-Full Jwc 250
6. Gearscore a Staty : u Meele : Attack Power, Crit, Armor pene, Haste, Hit, Expertise ; u Range (healera) : Spell power, Haste, Crit, Hit ; U tanka : Defense, dodge, parry, hit, block, expertise
7,81% Hit (vím je to málo,ale příjde mi hloupé ho socketovat,možná kdybych dal enchant na boty) 28% critu. 27Expertise 5079 AP. 2140Str-172 Agi
Jakožto DK Block nemám,25% Dodge,20%Parry,578Defense,42K Hp bez buffů.
7. Screenshoty z hry : Sem vložíte link vašeho UI, ktorý bude obsahovať výpis DMGmetru, Healmetru z tažších instancií, ako je napr TO(G)C, UD
Takový Screen bohužel mám jen když sem byl na hordě,kdyby byl zájem tak ho dodám.
8. Souhlasí moje povolanie (class) a spec tým, pri ktorých je na hlavnej stránke fóra uvedený "Nábor" ? pokiaľ nie, uveď dôvod, prečo by sme mali mať práve o teba záujem
Nábor není otevřen,mohl bych nabít jak dobré Dmg jak ve Frostu tak i v Unholly,a Blood/Frost tanka+Paladina(skládám Avoid eq)
8. Osobný progress (WOTLK raidy) : Vše co je otevřeno na Twinstaru,a pár bossů v ICC
9. Predchádzajúce guildy a dôvod ich opustenia :Byl jsem v Černé Ruce a odešel jsem na hordu,a ted jsem se vrátil.
10. Alti a ich spec : Legen-Prot/retri pala xewors-Arcane mage
O MNE :Jmenuji se Jirka je mi 15 navštěvuji základní školu.
11. Vek : 15
12. Ako často hrávam WOW ? : Každý den
13. Niečo o mne :
14. Prečo sa hlásim do Ordo Satanas ? : Chci se stát vaší součástí a zapojit se do progressu,poznat nové lidi.
15. Akým bude môj prínos pre guildu ? : Skušenné Dmg a tank
16. Koho poznám z Ordo Satanas ? : Saski/Fajfka
17. Vyhovujú mi časy raidov ? : Ano
PODMIENKY PRIJATIA :
18. Budem mať na testraid pripravený Teamspeak+Mikrofón? : Ano
19. Prijímam pravidlá slušného správania sa, nebudem sa chovať ako malé dieťa, nebudem robiť hanbu Ordo Satanas? : Budu se snažit chovat slušně,a nedělat ostudu
20. Beriem na vedomie, že na základe porušenia bodu 18. môžem byť natrvalo vylúčený z guildy? : Ano.
21. Budem rešpektovať rozhodnutia vedenia Ordo Satanas, ak bude nutné vyuziť môj offspec ? : Ano.
22. Poznám systém delenia lootu prostredníctvom DKP ? : Ano.
Pokial chcete niečo dodať, dopíšte to sem : Nevím co bych dodal.