O POSTAVE : Postavu som si sam expil este pred 2 rokmi
1. Nick : Kamael
2. Class : Shaman
3. Mainspec : PvE Elemental
4. Offspec : PvP Elemental (ak bude potreba tak mam Enha PvE 5244gs)
5. Profesie a skill : Full LW+Skin
6. Gearscore a Staty : 5306gs : Spell power 2779(3141) s totemom, Haste 772, Crit 35,76%, Hit 13,23%
7. Screenshoty z hry : Ten nemam.
8. Souhlasí moje povolanie (class) a spec tým, pri ktorých je na hlavnej stránke fóra uvedený "Nábor" ? Ano
8. Osobný progress (WOTLK raidy) : Naxx cely UD som neprogressoval ked ho dali na twinstar mal som prestavku z wowkom ale uz som si to dohnal
, Toc, Grand 10cely, Grand 25 som bol max po champov.
9. Predchádzajúce guildy a dôvod ich opustenia : Immersion (Horda) , koli migracii k Ali a to koli kamaratom ktory tu hraju (pvp)
10. Alti a ich spec : len na horde mam altov
O MNE :
11. Vek : 19
12. Ako často hrávam WOW ? : Takmer denne
13. Niečo o mne : Som stredoškolák z južneho slovenska, mam pred sebou už len posledný rok, milujem florbal a pivo.
14. Prečo sa hlásim do Ordo Satanas ? : Chcel by som sa pridat ku skusenej guilde ktora ma uz nieco za sebou.
15. Akým bude môj prínos pre guildu ? : Casta aktivita, a dufam aj uspedny pad celeho grandu
16. Koho poznám z Ordo Satanas ? : Jedneho druida ktoremu som predaval v dalarane cerstvo peceny chleba
meno si nepametam. Nikoho odvas zatial nepoznam.
17. Vyhovujú mi časy raidov ? : ano
PODMIENKY PRIJATIA :
18. Budem mať na testraid pripravený EPGP/EPGP loot master addon, Teamspeak+Mikrofón? : Budem, az na ten mikrak.
19. Prijímam pravidlá slušného správania sa, nebudem sa chovať ako malé dieťa, nebudem robiť hanbu Ordo Satanas? : Prijimam
20. Beriem na vedomie, že na základe porušenia bodu 18. môžem byť natrvalo vylúčený z guildy? : Beriem
21. Budem rešpektovať rozhodnutia vedenia Ordo Satanas, ak bude nutné vyuziť môj offspec ? : Budem
22. Poznám systém delenia lootu prostredníctvom EPGP ? : to je o tej priorite zejo?