O POSTAVE :1. Nick : Wertix
2. Class : Hunter
3. Mainspec : MM
4. Offspec : BM
5. Profesie a skill : Mining/Eng 450/442
6. Gearscore a Staty : 4218 GS , Agi - 1156 , Stam - 1225 , AP -3415 ( bez aspectu a s aspectem 3715 ) , hit 163=4,97% , Armor Pene 167=11,93% , crit 34,52%
7. Screenshoty z hry : bohuzel nemám jelikoz sem se na zadny raid pradny nedostal kuli GS
8. Souhlasí moje povolanie (class) a spec tým, pri ktorých je na hlavnej stránke fóra uvedený "Nábor" ?
8. Osobný progress (WOTLK raidy) : NAXX 10/25 full clear
VOA 10/25 full clear
Toc 10/25 full clear
UD 10/25 po kologarna
TOGC 10 - 4/5
9. Predchádzajúce guildy a dôvod ich opustenia : guilda Hope of Naaru v teto guilde sem pusobil delsi dobu snaha tam slozit aspon z prevazne casti raid (10) a par pokusu vyslo ale pouze s 5 lidmy ostatni se vymlouvaly ze nemaj cas a udelaly si ID a me to prestalo bavit se snazit tam psat do GC neake akce protozena ne nikdo stejne nechodil a ikdyz ano tak 2-3 lidi z guildy.
10. Alti a ich spec : 60 lvl gnome DK zatím takovy hybrid blood/frost po doexpeni rad bych znej udelal tanka/DPS
O MNE :11. Vek : 21 let
12. Ako často hrávam WOW ? : kdyz je chvile coz byva casto krome pracovnich dní ale nesedim u toho kazdy den 12 hodin nekdy 2 nekdy 4 a více
13. Niečo o mne : Sem zamestnany v nemocnici na KSKJ ( koronarni jednotka intezni pece coz je ARO/JIP u infarktu a jinych zalezitosti s tepnama a srdcem, dalsi povolani je rychla zachrana pomoc ) tak neak zkracene muj zivot ve volnem case si rad zahraji zajdu raid kdyz mam na to splnene podminky co se vyzaduji(GS)
v lete to je fotbal zahradka stolni fotbalek a jine takovehle zabavy
14. Prečo sa hlásim do Ordo Satanas ? : Chci ukazat ze tato hra neni o GS ale nybrz o tom jak clovek tu klasu ovlada rad bych nabral nove zkusenosti
15. Akým bude môj prínos pre guildu ? : Pomoct pri raidech s progressem a nemam problemy pomoci i jinak co se tyka hry
16. Koho poznám z Ordo Satanas ? : Iset
17. Vyhovujú mi časy raidov ? : Ano
PODMIENKY PRIJATIA :18. Budem mať na testraid pripravený Teamspeak+Mikrofón? : Určitě (Ješte dnes stahnu)
19. Prijímam pravidlá slušného správania sa, nebudem sa chovať ako malé dieťa, nebudem robiť hanbu Ordo Satanas? : Určitě
20. Beriem na vedomie, že na základe porušenia bodu 18. môžem byť natrvalo vylúčený z guildy? : Ano
21. Budem rešpektovať rozhodnutia vedenia Ordo Satanas, ak bude nutné vyuziť môj offspec ? : Ano
22. Poznám systém delenia lootu prostredníctvom DKP ? : Ano