1. Nick : Thalassian
2. Class : DK
3. Mainspec : Frost Dps
4. Offspec : Blood Tank
6. Gearscore a Staty :
DPS: Str: 1502 Ap: 4341 Hit: 270 Exp: 30 Crit: 33,81
Tank: Stam: 2661, Hit: 214 Def: 548 Dodge: 26,84 Parry: 19,11
8. Osobný progress (WOTLK raidy) : Wotlk hrajem vyše 3 roky, skusenosti velke, najdlhšie som hral na servery Equilibrium, čo sa týka raidov tak WOTLk full clear, s taktikami nemam problém, na twinstari hram asi rok naprv u hordy mal som tam dk cez 5300gs - togc 10 5/5 togc25 4/5 - zmazal sem a sel odznova k ali, zacal som s frost dps GS priblizne 5060, zacinam equipovat tank spec, co sa tyka DK myslim ze nic nove ma uz neprekvami, velke skusenosti s tankovanim toc/icc.
9. Predchádzajúce guildy a dôvod ich opustenia : U hordy The Edge, ATS, u Ali som nemal moznost navstivit poriadne guildy hram tu kratko.
10. Alti a ich spec : Nemám alta, planujem Resto shamana
11. Vek : 18
12. Ako často hrávam WOW ? : Mal som pauzu priblizne 4 mesiace, hrám zvyčajne každy deň, no víkendami vecer tu nebývam len niekedy.
13. Niečo o mne : Sympaticky, priatelsky, nekonfliktný, ktorý si rád zahrá a dosahuje úspechy na raidoch.
14. Prečo sa hlásim do Ordo Satanas ? : Mám chuť spoznať kvalitu Ali guild a posunúť sa na úroveň TOGC 25 guildovne a ziskat stabilnu guildu.
15. Akým bude môj prínos pre guildu ? : Prínos bude len ten najlepší, m§žem ponúnkuť skill v tankovaní i dmg na raidoch a ochotu.
16. Koho poznám z Ordo Satanas ? : Poznám hráča Cuci len zriedkavo
17. Vyhovujú mi časy raidov ? : Áno, v sobotu si nájdem čas ak to pôjde, ale myslim ze áno.
18. Budem mať na testraid pripravený EPGP/EPGP loot master addon, Teamspeak+Mikrofón? : Všetko pripravené
19. Prijímam pravidlá slušného správania sa, nebudem sa chovať ako malé dieťa, nebudem robiť hanbu Ordo Satanas? : Áno, nemám stým problém
20. Beriem na vedomie, že na základe porušenia bodu 18. môžem byť natrvalo vylúčený z guildy? : Áno
21. Budem rešpektovať rozhodnutia vedenia Ordo Satanas, ak bude nutné vyuziť môj offspec ? : Áno, všetko je založené na autorite a morálke
22. Poznám systém delenia lootu prostredníctvom EPGP ? : Áno, poznám
Pokial chcete niečo dodať, dopíšte to sem :
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------