O WoW1. Jméno hlavní postavy : Wizzlikee
2. Povolání a Level : Paladin 80
3. Talenty : Holy PvP / Retri PvE - skládám si main HOLY
4. Alti : Azyx Rouge 5k Gs
5. Souhlasí moje povolání (class) a spec těm, u kterých je na hlavní stránce fóra uveden "Nábor" ? : Na stránce fora nesouhlasí, ale souhlasí s macrem co spamují členové guildy
6. Profese : JWC450, ENG 426
7. Předchozí guildy : Hell Division - Malá aktivita a žádne 25 many | Holy Blades - Skoro se rozpadli po wipování na TOC10 a pár jejích členu které znám se sem také hlásí
8. Zaměření : Hraju obojí, ale PvP před PvE nedávám přednost !!
9. Jak dlouho hraji WoW : WoW hraju celkem 4 roky, začínal jsem na Black Sunu a dále jsem hrál na Deffenderu, Planyxu a Altronu
10. Zkušenosti s raidy (WotLK) : Taktiky znám na všechny WOTLK raidy/bosse, ale bohužel jen ze zabugovaných serverů, ale i tak taktiku znám
11. Popis mého PvE eq : No raidy chodím s retrinou kde muj gear dosahuje 4600Gs, protože tento char byl dlouhodobě nevyužit tak je zde eq ještě před dobou TOCka, ale snažím se co nejrychleji nabrat eq jak Holy tak i Retri + v bance je něco low co nikdo nechtěl z raidu na protecta
Jinak s holynou to myslím opravdu vážně jen za 2 itemy jsem na ní utratil 9k goldu za Merlins Robe a Wristy + mám už t9.5 headu, waist a libram
12. Věk : Bude mi 17 let
13. Jak často se věnujes WoWku ? : Snažím se věnovat paladinovy co nejvíce času a když se zrovna nemusím učit nebo nemám školu tak jsem na paladinovy takže v pruměru tak 4-5 hodin +-
14. Proč se hlásím zrovna do Ordo Satanas? : Chtěl bych postupem času pomáhat guildě v progress a farmení raidů či bossů, chci se stát součásní takovéto pěkně rozjeté guildy se zkušeným vedením. Ještě jsem neviděl guildu co by přišla a hned měla takovýto respect u hráčů s takovýmhle progressem. Chtěl bych si zde najít nové přátele co umějí hrát svojí classu a blbnout ve volným čase ingame;)
15. Něco o sobě : Takže bude mi 17 let a bydlím v Plzni, letos jsem přišel na střední školu elektrotechnickou obor webdesing, kdyby někdo chtěl vědět víc jde hlavně o tvorbu webových stránek a java scriptování, MySQL aj. Jsem doufám kamarádský typ člověka, co má radost z prkotin, ale dokáže se dost naštvat hlavně při BGčkách:D Snažím se co nejvíce a s rozumem zapojovat se do guild chatu, ale bohužel občas mi ten rozum chybí;)
16. Jaký bude váš přinos pro guildu ? : Můj přínos pro guildu by mohla být moje aktivita či znalost taktik na raidech, dále se snažím být nápomocen v některých věcech když někdo něčemu nerozumí tak rád pomužu.
PODMÍNKA PŘIJETÍ!17.Mám nebo si ihned obstarám základní prvky ke hře = Teamspeak 3, EPGP addons, DBM, Omen threat meter, GroupCalendar v4.6.1?: Teamspeak, EPGP, DBM, GroupCalendář, Omen a mikrofon vlastním, takže není probém
18. Přijímám pravidla slušného chování za mé vlastní, nebudu se chovat jako malé děcko, tudíž nebudu dělat ostudu OS?: Doufám, že už nejsem v takové pubertě co jsem byl, tak slibuji, že bych neděleal ostudu
19. Beru na vědomí, že podle porušení bodu 18. mohu být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit?: Beru to na vědomí !
20. Ihned po vyplnění této přihlášky si připravím TS3(Teamspeak 3) a po případném přijetí se zapojím do akcí v GC(Group Calendar)?: Jak jsem říkal všechno mám, takže není problém se po případném přijmutí hend zapojit
21. Ihned po případném přijetí budu mít připravený addon EPGP a budu vědět co a jak podle jednoduchého návodu "zde klikni"?: EPGP addon znám i z jiných guild na jiných serverech takže vím jak se sním pracuje
To by mělo být vše, dal jsem si záležet aby to co nejlépe vypadalo tak snad nezklamu. Ale předse jen chci ještě něco říct, vím že hledáte holadina, který by hned mohl naskočit do TOGC25 a slainout anuba, ale kolikrát je lepší vzít skill než eq:)
To je všechno. Děkuji
Wizz