Právě je 21 lis 2024, 14:16

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 6 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Wizzlikee - Paladin
PříspěvekNapsal: 17 zář 2012, 15:32 
Fórum Novic
Fórum Novic

in-game nicky: Wizzlikee, Azyx
1. Jméno hlavní postavy : Wizzlikee

2. Povolání a Level : Paladin - 80lvl

3. Talenty : Holy PvP / Retri PvE - Skládám si PvE Holynu, už mám na ní Merlins robu a wristy z profky, což mně ty dvě věci dohromady stáli kolem 7k goldu, tudíž to s holynou myslím opravdu vážně

4. Alti : Dzambi - Warrior, Mining, BS

5. Souhlasí moje povolání (class) a spec těm, u kterých je na hlavní stránce fóra uveden "Nábor" ? : Bohužel nesouhlasí :( Ale doufám, že u vás v guildě koukáte především na aktivitu a skill :)

6. Profese : JWC 450, ENG 426

7. Předchozí guildy : Holy Blades

8. Zaměření : Obojí, ale přednost PvP před PvE nedávám !!

9. Jak dlouho hraji WoW : 4 roky a z toho paladina cca 8 měsíců

10. Zkušenosti s raidy (WotLK) : FULL CLEAR všechny WOTLK instance včetně ICC

11. Popis mého PvE eq : No muj Retri EQ je low, protože jsem dlouho nehrál WOW takže je tu zastaralý eq. Pokouším se co nejvíc chodit raidy a lootovat z nich co nejvíc to jde jak do retri tak do holy specu :)ARMORY

12. Věk : skoro 17 let

13. Jak často se věnujes WoWku ? : TeĎ na střední cca 4-5 hodinek, o víkendu více :)

14. Proč se hlásím zrovna do Ordo Satanas? : Guilda s pěkným progressem, farmou, skill lidma a zkušeným vedením, proto právě ORDO :)

15. Něco o sobě : No tak začnu asi tím že je mi 17 let, bydlím v Plzni a chodím na střední prumyslovou kšolu elektrotechnickou obor WEBDESING, ale to učení mi dává zabrat, takže to ais neudělám :DD D8le moje zájmy jsou holky, wowko, sporty, muzika a nově i bohužel učení :// Hrával jsme dříve Hokejbal, ale přestal jsem stím kvuli zdravotním potížím

16. Jaký bude váš přinos pro guildu ? : Přínosem pro guildu by měla být hlavně moje aktivita a znalost paladina jako takového do pve, dále zapojování se do raidování guildy a zapojování se do g chatu, znám lidi co mají guildu, ale není ani poznat že by v té guildě byli.

17. PODMÍNKA PŘIJETÍ!- Mám nebo si ihned obstarám základní prvky ke hře = Teamspeak 3, EPGP addons, DBM, Omen threat meter, GroupCalendar v4.6.1?: Všechno výše uvedené vlasntím takže není problem

18. Přijímám pravidla slušného chování za mé vlastní, nebudu se chovat jako malé děcko, tudíž nebudu dělat ostudu OS?: Slibuji, že nebudu dělat guildě ostudu v přijpadě mého přijetí meti Vás :)

19. Beru na vědomí, že podle porušení bodu 18. mohu být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit?: Beru na vědomí a souhlasím s tímto pravidlem

20. Ihned po vyplnění této přihlášky si připravím TS3(Teamspeak 3) a po případném přijetí se zapojím do akcí v GC(Group Calendar)?: TS mám a zapojování se do GC je samozřejmost :)

21. Ihned po případném přijetí budu mít připravený addon EPGP a budu vědět co a jak podle jednoduchého návodu "zde klikni"?: opravdu jsem pochopil system rozdělování lootu Orda a vím co to obnáší? EPGP loot znám a preferuji ho před DKP :)

Vím, že muj PvE eq, není uplně to nejlepší co by jste případně hledali, ale doufám že tohle nebude vadit a budete se dívat na skill a aktivitu :)

Díky Wizzlajk

Předmět příspěvku: Re: Wizzlikee - Paladin
PříspěvekNapsal: 17 zář 2012, 15:58 
Guild Master Twinstar
Guild Master Twinstar

in-game nicky: Ademar, Feldmarsalek, Aremys, Gwaihir
/w v hre AREMYS , pozriem si re3 veci ;)

Obrázek

PříspěvekNapsal: 17 zář 2012, 16:02 
Fórum Novic
Fórum Novic

in-game nicky: Wizzlikee, Azyx
Ademar píše:
/w v hre AREMYS , pozriem si re3 veci ;)

jojo, jak tam budeš tak Tě hned napíšu ;) a hned i něco povím :)

PříspěvekNapsal: 17 zář 2012, 16:32 
Fórum Vlajkonoš
Fórum Vlajkonoš

in-game nicky: Nevazis, Nayais, Nanum
Za mna PROTI.

PříspěvekNapsal: 17 zář 2012, 23:43 
Fórum Vlajkonoš
Fórum Vlajkonoš

in-game nicky: boryz
Za mna proti co sa tyka ToGC25 nevyuzitelny clovek. 1 spec s toho pise ze aj zastaraly dalsie -. Arenky a bgcka si mozes hrat aj kludne bez guildy.

PříspěvekNapsal: 18 zář 2012, 07:01 
Guild Master Twinstar
Guild Master Twinstar

in-game nicky: Ademar, Feldmarsalek, Aremys, Gwaihir
Po vcerajsom kratkom rozhovore a inspecte uzatvaram ako NEPRIJATY.

Skoro gear, malo skusenosti. Keby sa za teba niekto zaruci, nepoviem, ale takto nie.

Dakujeme za prihlasku

Obrázek

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 6 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina