1. Jméno hlavní postavy : Aoisonara
2. Povolání a Level : priest 80
3. Talenty : shadow pve/disco pvp (můžu předělat na pve)
4. Alti : -
5. Souhlasí moje povolání (class) a spec těm, u kterých je na hlavní stránce fóra uveden "Nábor" ? : ptala jsem se a prý není, ale chci to zkusit, protože hledám stabilní pve guildu, která má nějaký progress
6. Profese : Alchemy (450), Enchanting (450)
7. Předchozí guildy : A Thousand Suns
8. Zaměření : obojí
9. Jak dlouho hraji WoW : přes dva roky
10. Zkušenosti s raidy (WotLK) : všechny na Twinu otevřené
11. Popis mého PvE eq :
shadow = full pve ToC, ToGC + věci za emblemy
disco = rele kalhoty, zbytek furi a zbraně pve
12. Věk : 17
13. Jak často se věnujes WoWku ? : asi 6 hodin denně, záleží na RL situaci
14. Proč se hlásím zrovna do Ordo Satanas? : hledám pohodovou pve guildu, která má nějaký progress
15. Něco o sobě : Jsem komunikativní, společenská, milá, aktivní jak v real tak wow lifu, nefailuju a na raid sem vždy připravená
16. Jaký bude váš přinos pro guildu ? : no... ráda poznávám nové lidi, zapojuji se do chatu i na mumble popř. TS, ovládám svoji classu
17. PODMÍNKA PŘIJETÍ!: co se po mě bude chtít to udělám, ale předem asi ne, protože dávám přihlášku do více guild
18. Přijímám pravidla slušného chování za mé vlastní, nebudu se chovat jako malé děcko, tudíž nebudu dělat ostudu OS?: ano
19. Beru na vědomí, že podle porušení bodu 18. mohu být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit?: ano
20. Ihned po vyplnění této přihlášky si připravím TS3(Teamspeak 3) a po případném přijetí se zapojím do akcí v GC(Group Calendar)?: a sakra
no dobře, jdu to stáhnout
21. Ihned po případném přijetí budu mít připravený addon EPGP a budu vědět co a jak podle jednoduchého návodu : ano