Právě je 21 lis 2024, 14:08

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 7 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Norevlis Dk Frost/Unholy - Twinstar
PříspěvekNapsal: 12 zář 2012, 21:22 
Fórum Adept
Fórum Adept

in-game nicky: Silveron, Norevlis
1. Jméno hlavní postavy: Norevlis
2. Povolání a Level : Death Knight 80
3. Talenty : Frost/Unholy
4. Alti : Silveron (lvl 73, eng + jwc)
5. Souhlasí moje povolání (class) a spec těm, u kterých je na hlavní stránce fóra uveden "Nábor" ? : Ne, avšak jsem schopný hráč, držící se v dmg na špičce žebříčku, chápající a schopný plnit taktiky přístupných instancí na twinstaru. Rozhodně nejsem jeden z těch, kteří by se v raidu ztratili.
6. Profese : Jewelcrafting (450), Engineering (450)
7. Předchozí guildy : Pouze The Dragons
8. Zaměření : Obojí
9. Jak dlouho hraji WoW : 3 roky
10. Zkušenosti s raidy (WotLK) : Se všemi zatím otevřenými na Twinstaru. Na pár raidech jsem pro The Dragons i progressoval.
11. Popis mého PvE eq : V inventáři mám 2x Trophy od Crusade, takže mi už jen stačí nasbírat 70 emblemu a budu mít 4 části setu 245, zatím mám 2x 245 + 2x 226. Průměrný IL se pohybuje okolo 230. Zbraně 232, na uchu Death's Verdict z normálu. http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... n=Norevlis
12. Věk : 18 let
13. Jak často se věnujes WoWku ? : Ve všední dny tu jsem jak stihnu, pokud bude krátký raid typu VoA rád se přidám. O víkendu můžu téměř kdykoli, až na dny kdy půjdu ven mezi lidi. Jsem živý člověk a rád se bavím :)
14. Proč se hlásím zrovna do Ordo Satanas? : Hledal jsem guildu schopných lidí, po té, co se The Dragons rozpadli a Ordo Satanas se mi jeví jako nejlepší možnost. I z toho důvodu že ve svých řadách máte bývalého člena The Dragons a mého věrného spolubojovníka Rayzoora. Taky jsem si všiml, že se k vám hlásí Yin, chtěl bych zůstat s lidmi se kterými hraji už pár těch let a znám je.
15. Něco o sobě : Studuji gymnázium, z času který trávím na wowku mi dost ukrojily semináře z fyziky a matematiky a taky atletické tréninky, neboť každý den po škole jdu běhat. Když ne na stadion, tak alespoň desítku po lese. Jsem veselý člověk, snažím se pohlížet na věci s nadhledem a pokud možno s humorem, nicméně se musím přiznat že to se mi ne vždycky daří... Zkrátka nikdo není dokonalý :-) Také se trochu věnuji psaní, když mám náladu. Píšu vlastní knihu, abych si vylil hlavu a občas jsem nějaký vtipný příběh přihodil i na forum draků.
16. Jaký bude váš přinos pro guildu ? : Kromě toho že ovládám taktiky a uštědřuji slušnou dmg, si umím poradit se situacemi kde méně zkušené Dkcko zemře (Anti-magic shell, Icebound, Vyvolat a objetovat ghula aby neumrel, death strike zaclenit do taktiky). Kromě účasti na raidech můžu přispět doufám vhodnou a někdy možná i trochu přínosnou konverzací do guild chatu nebo na TS, a díky přebytku honorů, který mívám z Bgcek jsem ochoten dělat pro členy guildy gemy zdarma, či je dodávat do Gb.
17. PODMÍNKA PŘIJETÍ!- Mám nebo si ihned obstarám základní prvky ke hře = Teamspeak 3, EPGP addons, DBM, Omen threat meter, GroupCalendar v4.6.1?: Na mikrofonu jsem o víkendu, přes týden mám Pc se špatnými porty, takže mikrofon nefunkuje. TS 3 mám stáhnutý, ale nepracoval jsem s ním.
18. Přijímám pravidla slušného chování za mé vlastní, nebudu se chovat jako malé děcko, tudíž nebudu dělat ostudu OS?: Pochopitelně přijímám, to nemáme nikdo zapotřebí.
19. Beru na vědomí, že podle porušení bodu 18. mohu být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit?: Beru plně na vědomí.
20. Ihned po vyplnění této přihlášky si připravím TS3(Teamspeak 3) a po případném přijetí se zapojím do akcí v GC(Group Calendar)?: Ano, TS 3 připraven stejně jako GC
21. Ihned po případném přijetí budu mít připravený addon EPGP a budu vědět co a jak: Ep/Gp mám již stažený a vím jak funkuje i jak se s ním zachází, neboť moje bývalá pozice byla officer.

Předmět příspěvku: Re: Norevlis Dk Frost/Unholy - Twinstar
PříspěvekNapsal: 13 zář 2012, 05:56 
Fórum Rytíř
Fórum Rytíř

in-game nicky: Veveruska
Ahoj. Příhláška pěkná, avšak v guildě je dost DKček, ALE nikdo z nich tu zatim nějak extra nezazářil, takže já bych ti tu šanci dal :). Každopádně si musíš počkat na rozhodnutí dalších lidí a nejlíp vyjadření Ouwena, ale myslim, že problém s howto:dk tu asi nebude :).

PříspěvekNapsal: 13 zář 2012, 11:16 
Fórum Vlajkonoš
Fórum Vlajkonoš

in-game nicky: Nevazis, Nayais, Nanum
ZA test raid.

PříspěvekNapsal: 13 zář 2012, 17:36 
Fórum Inkvizitor
Fórum Inkvizitor

in-game nicky: Tangerine, Tanga, Tangacka <> Tangerajn, Tange
ZA TEST

DK nam treba, owen / marty zhodnoti ci prave taketo DK

PříspěvekNapsal: 13 zář 2012, 18:38 
Fórum Guru
Fórum Guru

in-game nicky: owencrawn , darkkaelynna,tennej,alpovastara
kdyz DK jedine unholy Frost pass,

Ja mam na DK velke naroky takze bud budes uplne TOP nebo bohuzel...

kontaktujme ve hre

[DEV]Chipsi
07.07.2012 21:59 dafuq, ja som nikdy shadowmournu nepredal;]

http://www.youtube.com/watch?feature=fv ... j3bZDRIV2Y

PříspěvekNapsal: 13 zář 2012, 18:45 
Fórum Adept
Fórum Adept

in-game nicky: Silveron, Norevlis
Dobrá, na unholy se klidně můžu předělat, ale zbran mám jen rele meč 245 a nehrál jsem za to, ale hádám že to bude dost podobný jako v pvp jen bez interptů, gripů, freezů atd. Když mi poradíte s nějakými fintami které bych měl vědět, tak se chytnu rychle. A když ne, tak to holt zkusím jinde, o život přece nejde. Rozhodně se ozvu.

PříspěvekNapsal: 18 zář 2012, 11:37 
Fórum Guru
Fórum Guru

in-game nicky: owencrawn , darkkaelynna,tennej,alpovastara
Promin ale neprijaty potrebujem lidi co uz to ovladaji a ne te tu budem nekoho zaucovat GL jinde

[DEV]Chipsi
07.07.2012 21:59 dafuq, ja som nikdy shadowmournu nepredal;]

http://www.youtube.com/watch?feature=fv ... j3bZDRIV2Y

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 7 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina