1. Jméno hlavní postavy : Nemezis
2. Povolání a Level : DK 80
3. Talenty : Unholy PVE / Unholy PVP obcas dam retalent,ucim se za frosta dmg a sbiram tank eq
4. Alti : Palach Nephilim na PVE ma DMG,Tank i Heal EQ (zastaraly od nove sezony za nej skoro nehraju,ten heal mam hlavne jako znouzectnost, healovat mne nebavi
5. Souhlasí moje povolání (class) a spec těm, u kterých je na hlavní stránce fóra uveden "Nábor" ? : Ano
6. Profese : JWC 406 / Min 92 planuju BS
7. Předchozí guildy : Sentinell of Darkness, No Remorse, Blood of Dragons, The Hobble Sawyers
8. Zaměření : Oboji
9. Jak dlouho hraji WoW : cca 3 roky
10. Zkušenosti s raidy (WotLK) : Vsechny taktiky na zatim dostupne raidy znam, nebyl jsem jen u killu anuba v togc, jo a na onyxii jsem zapomnel tam jsem jeste nebyl, taktiku znam teoreticky
11. Popis mého PvE eq : 2x 245 ilvl setovky, 6x 245 vecicky, 1x 239, 2x 232, 2x 226 plus rele zbran,neck a botky lepsi jsem jeste nesehnal
12. Věk : 21
13. Jak často se věnujes WoWku ? : denne , 2 hodky minimalne, vetsinou tu toho prosedim vic...
14. Proč se hlásím zrovna do Ordo Satanas? : Hledam fungujici pve guildu na urovni
15. Něco o sobě : momentalne si uzivam volno pred nastupem do prace , zajimam se o vsechno mozny, bavi mne kreativni cinnosti hlavne malovani
16. Jaký bude váš přinos pro guildu ? : Budu chodit raidy, budu se snazit byt v top dmg a hlavne neumirat, myslim ze UDK je podpora raidu sam o sobe
17. PODMÍNKA PŘIJETÍ!- Mám nebo si ihned obstarám základní prvky ke hře = Teamspeak 3, EPGP addons, DBM, Omen threat meter, GroupCalendar v4.6.1?: (mikrofon výhodou, ale být nemusí, stačí umět poslouchat) : vsechno mam az na ten omen, staci mi zakladni ukazovani threatu v %, samozrejme muzu stahnout pokud na tom budete trvat
18. Přijímám pravidla slušného chování za mé vlastní, nebudu se chovat jako malé děcko, tudíž nebudu dělat ostudu OS?: nejsem konfliktni clovek
19. Beru na vědomí, že podle porušení bodu 18. mohu být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit?: je mi to jasny
20. Ihned po vyplnění této přihlášky si připravím TS3(Teamspeak 3) a po případném přijetí se zapojím do akcí v GC(Group Calendar)?: ts3 mam gc taky, zapisovat se budu
21. Ihned po případném přijetí budu mít připravený addon EPGP a budu vědět co a jak podle jednoduchého návodu "zde klikni"?: uz jsem byl v guilde s epgp systemem a chapu ho