Právě je 21 lis 2024, 13:58

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 12 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Přihláška - Nemezis UDK
PříspěvekNapsal: 01 srp 2012, 19:03 
Fórum Adept
Fórum Adept

in-game nicky: Nemezis,Nephilim
1. Jméno hlavní postavy : Nemezis
2. Povolání a Level : DK 80
3. Talenty : Unholy PVE / Unholy PVP obcas dam retalent,ucim se za frosta dmg a sbiram tank eq
4. Alti : Palach Nephilim na PVE ma DMG,Tank i Heal EQ (zastaraly od nove sezony za nej skoro nehraju,ten heal mam hlavne jako znouzectnost, healovat mne nebavi :)
5. Souhlasí moje povolání (class) a spec těm, u kterých je na hlavní stránce fóra uveden "Nábor" ? : Ano
6. Profese : JWC 406 / Min 92 planuju BS
7. Předchozí guildy : Sentinell of Darkness, No Remorse, Blood of Dragons, The Hobble Sawyers
8. Zaměření : Oboji
9. Jak dlouho hraji WoW : cca 3 roky
10. Zkušenosti s raidy (WotLK) : Vsechny taktiky na zatim dostupne raidy znam, nebyl jsem jen u killu anuba v togc, jo a na onyxii jsem zapomnel tam jsem jeste nebyl, taktiku znam teoreticky
11. Popis mého PvE eq : 2x 245 ilvl setovky, 6x 245 vecicky, 1x 239, 2x 232, 2x 226 plus rele zbran,neck a botky lepsi jsem jeste nesehnal :)
12. Věk : 21
13. Jak často se věnujes WoWku ? : denne , 2 hodky minimalne, vetsinou tu toho prosedim vic...
14. Proč se hlásím zrovna do Ordo Satanas? : Hledam fungujici pve guildu na urovni
15. Něco o sobě : momentalne si uzivam volno pred nastupem do prace , zajimam se o vsechno mozny, bavi mne kreativni cinnosti hlavne malovani
16. Jaký bude váš přinos pro guildu ? : Budu chodit raidy, budu se snazit byt v top dmg a hlavne neumirat, myslim ze UDK je podpora raidu sam o sobe :)
17. PODMÍNKA PŘIJETÍ!- Mám nebo si ihned obstarám základní prvky ke hře = Teamspeak 3, EPGP addons, DBM, Omen threat meter, GroupCalendar v4.6.1?: (mikrofon výhodou, ale být nemusí, stačí umět poslouchat) : vsechno mam az na ten omen, staci mi zakladni ukazovani threatu v %, samozrejme muzu stahnout pokud na tom budete trvat
18. Přijímám pravidla slušného chování za mé vlastní, nebudu se chovat jako malé děcko, tudíž nebudu dělat ostudu OS?: nejsem konfliktni clovek
19. Beru na vědomí, že podle porušení bodu 18. mohu být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit?: je mi to jasny
20. Ihned po vyplnění této přihlášky si připravím TS3(Teamspeak 3) a po případném přijetí se zapojím do akcí v GC(Group Calendar)?: ts3 mam gc taky, zapisovat se budu
21. Ihned po případném přijetí budu mít připravený addon EPGP a budu vědět co a jak podle jednoduchého návodu "zde klikni"?: uz jsem byl v guilde s epgp systemem a chapu ho :)

Předmět příspěvku: Re: Přihláška - Nemezis UDK
PříspěvekNapsal: 01 srp 2012, 20:44 
Fórum Akolyta
Fórum Akolyta

in-game nicky: Crackey
za Unholy Pro, taktéž Pro jako off spec Tank

ve hre kontaktuj hrace /W Ouwen, Ouwenn, Vhero ... ale asi se ti ozve sám zde

AGAIN ONLINE

PříspěvekNapsal: 06 srp 2012, 15:37 
Fórum Inkvizitor
Fórum Inkvizitor

in-game nicky: Tangerine, Tanga, Tangacka <> Tangerajn, Tange
Na tuto prihlasku sa zabudlo ?
Na teste to nebolo nic extra ale dmgoval lepsie ako myliath

a co som s nim bol par raidov nebol zly

PříspěvekNapsal: 06 srp 2012, 16:22 
Fórum Guru
Fórum Guru

in-game nicky: owencrawn , darkkaelynna,tennej,alpovastara
pockam na to co me rekne orrin pak se rozhodnem..

[DEV]Chipsi
07.07.2012 21:59 dafuq, ja som nikdy shadowmournu nepredal;]

http://www.youtube.com/watch?feature=fv ... j3bZDRIV2Y

PříspěvekNapsal: 06 srp 2012, 23:34 
Vedení Ordo Satanas
Vedení Ordo Satanas

in-game nicky: Órrin
napisem to na rovinu..
podla mna obaja ste co sa tyka dmgu boli priemerni.. casty u Jaraxa neboli interuptovane, prilis ste sa snazili zaposobit dmgom (ktory bol podla mna tak za 3, ak by sme boli v skole) a zakladne veci ste zabudali/nevedeli.. moj nazor, mozno sa mylim..
chcel som vam dat obom este sancu buduci tyzden, necakal som ze Myliatha vezmeme..

UH DK nam treba, to je pravda.. dostanes inv len vtedy, ak Tange za teba bude rucit..

PS: 1 z Vas sa mi zdal dost slusny chalanisko, mozny napredovania, len nvm ktory z vas to bol, pretoze celkovo to nebola slava.. hlavne Valkyry a Anub (Jaraxa som uz spomenul).. DK je jedina Heroic classa na Wotlk-u a ten dmg musi jednoducho ist sam

PříspěvekNapsal: 07 srp 2012, 09:27 
Fórum Akolyta
Fórum Akolyta

in-game nicky: Crackey
orrin píše:
napisem to na rovinu..
podla mna obaja ste co sa tyka dmgu boli priemerni.. casty u Jaraxa neboli interuptovane, prilis ste sa snazili zaposobit dmgom (ktory bol podla mna tak za 3, ak by sme boli v skole) a zakladne veci ste zabudali/nevedeli.. moj nazor, mozno sa mylim..
chcel som vam dat obom este sancu buduci tyzden, necakal som ze Myliatha vezmeme..

UH DK nam treba, to je pravda.. dostanes inv len vtedy, ak Tange za teba bude rucit..

PS: 1 z Vas sa mi zdal dost slusny chalanisko, mozny napredovania, len nvm ktory z vas to bol, pretoze celkovo to nebola slava.. hlavne Valkyry a Anub (Jaraxa som uz spomenul).. DK je jedina Heroic classa na Wotlk-u a ten dmg musi jednoducho ist sam

to byl Myliath, ten je takový komunikativní a vstricny

AGAIN ONLINE

PříspěvekNapsal: 07 srp 2012, 12:22 
Fórum Adept
Fórum Adept

in-game nicky: Nemezis,Nephilim
JJ ja na Ts jen posloucham rozkazy :) Jen bych na svou obhajobu rad pripomenul ze inv na test raid jsem dostal necekane a to zrovna v tu nejnevhodnejsi chvili pac jsem si zrovna totalne prekopal ui.Vymazal jsem addon ktery mi sledovaly dotky a nemel to jeste nastaveny v power auras, takze mi nekolikrat spadli.Pomoci move anything jsem si nahazel bary a target bliz ke stredu obrazovky abych mel vsechno lepe pod dohledem, bohuzel jsem pred pullem ani nestih si nahazet na bary vsechny spelly a trinkety :D Jak jsem pak zjistil cast bar bosse mi prekryvali buffy...to k tomu kickovani ktery mi jinak fakt nedela problem.A i presto vsechno jsem predmgoval frost dk na kazdym bossovi :) S Tangerajnem jsem byl jeste predtim Xt HM kde jsem nadmgoval na vsech pullech nejvic jak bosse tak srdce, tak doufam ze by mi mohl dat sanci :)

PříspěvekNapsal: 07 srp 2012, 15:18 
Fórum Guru
Fórum Guru

in-game nicky: owencrawn , darkkaelynna,tennej,alpovastara
Na tom xt sem byl i ja ,ale je to jen 1 boss zadna taktika pouze dmg, nepotrebujem cloveka co vali jen dmg na ukor taktiky ...

S mylliatem sem dllouho kecal na ts, vzal sem ho proto ze Setaru/mogabi moc aktivni nejsou ...
a urcite nejaky DW dk pujde ze hry..(kick)

dost me stve ze ja sem v sobotu nemohl ten test raid ... a nevidel sem vas ...

[DEV]Chipsi
07.07.2012 21:59 dafuq, ja som nikdy shadowmournu nepredal;]

http://www.youtube.com/watch?feature=fv ... j3bZDRIV2Y

PříspěvekNapsal: 07 srp 2012, 20:29 
Fórum Inkvizitor
Fórum Inkvizitor

in-game nicky: Tangerine, Tanga, Tangacka <> Tangerajn, Tange
toz ja rucit zanho nebudem, ale pamatam si ho ako dobreho dmgera(nielen xt)
1 sancu na teste by som mu este dal(kedze tvrdi ze to nebol jeho 100% vykon)

PříspěvekNapsal: 07 srp 2012, 21:46 
Vedení Ordo Satanas
Vedení Ordo Satanas

in-game nicky: Órrin
sance davame radi, ale len skilled ludom.. ak to teda owen potvrdi, mozes v nedelu znova.. vyhovorky uz nebudem brat v uvahu potom.. ja som ZA na re-test

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 12 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina