1. Jméno hlavní postavy :Voupko
2. Povolání a Level :Hunter 80lvl
3. Talenty :MM
4. Alti :nemam
5. Souhlasí moje povolání (class) a spec těm, u kterých je na hlavní stránce fóra uveden "Nábor" ?:
6. Profese :Lw. a Skin.
7. Předchozí guildy :TSON
8. Zaměření :Iba pve
9. Jak dlouho hraji WoW:cca 3-4roky ale posledny cas ani moc nehram sem tam zastupi kamos
10. Zkušenosti s raidy (WotLK):icc10-8/11,icc25-7/11 togc10-3/5 togc25-3/5,toc10,25 ce;e
11. Popis mého PvE eq :Som MM hunter 5939full pve,armory neidu
12. Věk : 16
13. Jak často se věnujes WoWku ?:tak ako som napisal posledny cas niesom tu a kamos zastupi
14. Proč se hlásím zrovna do Ordo Satanas?:jedna z naj pve guild na servery
15. Vyhovuje vám raid time Nedela 15:30 ?:no dalo by sa
16. Něco o sobě :niesom taky retardovany aky som bol taktikvy viem a dps mam celkom dobre,dam si poradit
17. Jaký bude váš přinos pro guildu ? :nedal by som prinos taky aky vy by ste dali mne
18. PODMÍNKA PŘIJETÍ!- Mám nebo si ihned obstarám základní prvky ke hře = Teamspeak 3, EPGP addons, DBM, Omen threat meter, GroupCalendar v4.6.1?:TS3 mam ale bez mikrofonu adony mam,DBM mam,Omen3 mam,GC mam
19. Přijímám pravidla slušného chování za mé vlastní, nebudu se chovat jako malé děcko, tudíž nebudu dělat ostudu OS?:urcite zo seba nebudem robyt uz kkt a budem sa slusne chovat ked ma invnete
20. Beru na vědomí, že podle porušení bodu 18. mohu být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit?:ano
21. Ihned po vyplnění této přihlášky si připravím TS3(Teamspeak 3) a po případném přijetí se zapojím do akcí v GC(Group Calendar)?:tak TS3 by som mohol ist ale nemam mikrofon GC stiahnem ale v kazdej inej guilde je ina verzia
2. Ihned po případném přijetí budu mít připravený addon EPGP a budu vědět co a jak podle jednoduchého návodu "zde klikni"?budm mat vsetko po prijatiu