Právě je 21 lis 2024, 17:43

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 16 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Snouvii - Disco Priest
PříspěvekNapsal: 10 črc 2012, 06:52 
Fórum Panoš
Fórum Panoš

in-game nicky: Snouvii
1. Jméno hlavní postavy : Snouvii
2. Povolání a Level : PRiest 80
3. Talenty : Disco / Shadow (není celej eq)
4. Alti : Mage 80 lvl Arcane, Dk 66 lvl Unholy
5. Souhlasí moje povolání (class) a spec těm, u kterých je na hlavní stránce fóra uveden "Nábor" ? : Fuha, na TS forku je napsáno že skoro all classy, ale raději to sem napíšu :) Jsem aktivní hráč s alchemií takže nějaké ty flasky a potionty není problém, a Crackey mi říkal, že nemáte tolik Disco Priestu ;)
6. Profese : Alchemie (Elixir Master), Herbalism
7. Předchozí guildy : The Overpower
8. Zaměření : Obojí
9. Jak dlouho hraji WoW : 4 roky
10. Zkušenosti s raidy (WotLK) : All WOTLK instance clear
11. Popis mého PvE eq : UD, TOC eq pvp weap a off handa, lepší jsem nenašel :// http://arsenal.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Phobos&n=Snouvii
12. Věk : ......
13. Jak často se věnujes WoWku ? : +- 7 hodin denně, ať žije život NOLIFERA !
14. Proč se hlásím zrovna do Ordo Satanas? : Pěkně rozvíjející se guilda, co pěkně progressujem mám tam i pár kamarádu ;)
15. Něco o sobě : Jmenuji se Patrik je mi 16 a půl roku a bydlím v Plzni. Letos jdu na Střední odbornou školu Elektrotechnickou obor Webdesing :) Zájmy jou florbal, fotbal, holky, wowko, muzika
16. Jaký bude váš přinos pro guildu ? : No myslím si, že za Disco PvE priesta umím hrát dost dobře, jsem hodně aktivní, kamarádský, trochu nervák ale s některýma lidma se jinak vyjít nedá:)
17. PODMÍNKA PŘIJETÍ!- Mám nebo si ihned obstarám základní prvky ke hře = Teamspeak 3, EPGP addons, DBM, Omen threat meter, GroupCalendar v4.6.1?: (mikrofon výhodou, ale být nemusí, stačí umět poslouchat) : Všechno mám, takže není problém.
18. Přijímám pravidla slušného chování za mé vlastní, nebudu se chovat jako malé děcko, tudíž nebudu dělat ostudu OS?: Přijmám a slibuji!
19. Beru na vědomí, že podle porušení bodu 18. mohu být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit?: Beru na vědomí:)
20. Ihned po vyplnění této přihlášky si připravím TS3(Teamspeak 3) a po případném přijetí se zapojím do akcí v GC(Group Calendar)?: TS mám k němu i mikrofon a GC mám, takže pohodě
21. Ihned po případném přijetí budu mít připravený addon EPGP a budu vědět co a jak podle jednoduchého návodu "zde klikni"?: EPGP znám a i tento addon mám a vím o co GO!

/e Snouvii - Ingame si mně už předčasem zkontroloval Ouwen, měl jsem se dostavit na Test Raid, ale byli tam na desině 2x Priest, tak jsem nešel :)

Předmět příspěvku: Re: Snouvii - Disco Priest
PříspěvekNapsal: 10 črc 2012, 09:05 
Fórum Akolyta
Fórum Akolyta

in-game nicky: Crackey
Crackey mi říkal... wtf ?
facepalm

AGAIN ONLINE

PříspěvekNapsal: 10 črc 2012, 09:07 
Fórum Panoš
Fórum Panoš

šak jsi říkal, že nemáte Disco Priesta nebo něco v takovém smyslu :)

PříspěvekNapsal: 10 črc 2012, 09:14 
Fórum Guru
Fórum Guru

in-game nicky: owencrawn , darkkaelynna,tennej,alpovastara
Uz sme si psali , priestu mame dost ale je jak sme se bavili s Orrinem dou prazdniny lidi cestuji ...

Ja bych byl pro uz jen pro to aby v gilde zacala nejaka konkurence uz to togc25 zaciname pekne davat a na anuba bude treba si lidi vybirat...

[DEV]Chipsi
07.07.2012 21:59 dafuq, ja som nikdy shadowmournu nepredal;]

http://www.youtube.com/watch?feature=fv ... j3bZDRIV2Y

PříspěvekNapsal: 10 črc 2012, 23:53 
Fórum Akolyta
Fórum Akolyta

já jsem se Stáňou Proti, pořád nás spamuje na 3v3, v gildě to bude ještě horší

AGAIN ONLINE

PříspěvekNapsal: 11 črc 2012, 04:48 
Fórum Panoš
Fórum Panoš

LOL, cracky vzpamatuj se... Když už něco slibuješ tak to aspoň splň a neměj plnou pusu slibu a pak skutek utek.. Nejdřív mi řekneš že bdue mchodit 3's, pak mi píšeš žemi možná domluvíš místo v guilddě a teĎ atdy píšeš tohle..

PříspěvekNapsal: 11 črc 2012, 09:24 
Vedení Ordo Satanas
Vedení Ordo Satanas

in-game nicky: - Slivinqo™...Šelma Šelob ... Icy touch master Batman!
xDD +1

PříspěvekNapsal: 11 črc 2012, 11:02 
Fórum Akolyta
Fórum Akolyta

Snouví píše:
LOL, cracky vzpamatuj se... Když už něco slibuješ tak to aspoň splň a neměj plnou pusu slibu a pak skutek utek.. Nejdřív mi řekneš že bdue mchodit 3's, pak mi píšeš žemi možná domluvíš místo v guilddě a teĎ atdy píšeš tohle..

j, za to že mě nebudeš pořád spamovat ať jdu s tebou 3jky :) a říkal jsem MOŽNÁ, nejsem tu jediný paladin ...

AGAIN ONLINE

PříspěvekNapsal: 11 črc 2012, 22:26 
Fórum Akolyta
Fórum Akolyta

každopádně, přidám ještě jeden spam. Jsem PRO , prázky máme ještě měsíc a půl, tak a´t jsou lidi, Disco priest v guildě není a budu věřit, že ty budeš gildě dobrým přínosem. Pokud teda zanecháš svoje poznámky a chování tipu, že budeš všecky uplácet :)
Pokud jsi s Ouwenem domluvený nějak, tak potom Sobota 17:00 Test raid

Edit: pokud to ovšem dopadne jak minule, že jsis napsal přihlášku, a neakceptoval jsi jít Test raid, tak si šel do jiné guildy, tak to ukončíme nadobro. Tohle je poslední šance.

AGAIN ONLINE

PříspěvekNapsal: 12 črc 2012, 06:40 
Fórum Panoš
Fórum Panoš

Cracky píše:
každopádně, přidám ještě jeden spam. Jsem PRO , prázky máme ještě měsíc a půl, tak a´t jsou lidi, Disco priest v guildě není a budu věřit, že ty budeš gildě dobrým přínosem. Pokud teda zanecháš svoje poznámky a chování tipu, že budeš všecky uplácet :)
Pokud jsi s Ouwenem domluvený nějak, tak potom Sobota 17:00 Test raid

Edit: pokud to ovšem dopadne jak minule, že jsis napsal přihlášku, a neakceptoval jsi jít Test raid, tak si šel do jiné guildy, tak to ukončíme nadobro. Tohle je poslední šance.

Dobře, snad bych tu měl být, ale jelikož mi přijede bratranec s jeho rodičema z Prahy, takže nevím jak to budu stíhat :)

PS - Na test raidu jsem měl být již asi před 3 týdny, ale bylo tam na té desině moc priestu a jít deisnu na 3x Priest není moc dobrý :)

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 16 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina