Právě je 21 lis 2024, 17:12

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 8 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Sundula - Paladin
PříspěvekNapsal: 23 črc 2012, 10:29 
Fórum Adept
Fórum Adept

in-game nicky: Sundula
1. Jméno hlavní postavy : Sundula
2. Povolání a Level : Paladin 80
3. Talenty : Prot/Holy
4. Alti :
5. Souhlasí moje povolání (class) a spec těm, u kterých je na hlavní stránce fóra uveden "Nábor" ? : Nie (Ak by sa vám zišiel tank paladin do vaších radou bol by som veľmi rád. Tiež aj healer. :)
6. Profese : Mining (450), Jewelcrafting (440)
7. Předchozí guildy : (No remorse)
8. Zaměření : PvE / PvE / Oboji
9. Jak dlouho hraji WoW : Rok aj pól + nejaké prestávočky
10. Zkušenosti s raidy (WotLK) : Naxx full 10 / 25 Os full / VoA 10/25 / Ud som moc nechodil vtedy som mal viac než 3mesiace prestávku .. Toc 10 / 25 Full .. Tocg 10 / 25 chodím ale s worldom je to väčšinou Wipe. :(
11. Popis mého PvE eq :Pve eq prot 4771 čisté pve gs http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... &n=Sundula
Holy eq 4600gs čisté pve.
12. Věk : 19
13. Jak často se věnujes WoWku ? : (2-3 hodin za každý den nie možno 3x do týždňa no ale som tu každý deň ale nie tak dlho. Mám priateľku tak sa musím venovať aj jej a nezávisláčim tu ale na raidy chodiť by problém nebol :))
14. Proč se hlásím zrovna do Ordo Satanas? : (Chtěl bych být v Ordo satanas kvůli tomu, že som počul o vás že ste dobrá guilda máte skúsenosti a hľadám guildu v ktorej by som sa mohol vylepšiť a ostať v nej čím najdlhšie a spoznať dobrý a skúsených hráčov....)
15. Něco o sobě : (Som mladý chalan ktorý má rád autá rýchlu jazdu a venujem sa futbalu, Priateľke na plný úvezok :D ..Mám rád strašne srandu :D ... Mám 19 rokov a chodím do Stredenej odoborenej školy - Odobor Grafik digitálnych médií. Ale viem z toho prd :D možno niečo vo Front Page :D :D zastaralí program ale čo už školy nemá na lepšie programy :D :D)
16. Jaký bude váš přinos pro guildu ? : (Som pohodový hráč rád pomôžem pri všeličom čo budete potrebovať či už z mojých profiek alebo pri Q alebo pri raidoch pri všeličom. Času mám dosť pri wow takže pomoc sa nájde vždy a rád pomôžem ak je treba. Do guild chatu sa rád zapájam jasné to je pre mňa normálne. :))
17. PODMÍNKA PŘIJETÍ!- Mám nebo si ihned obstarám základní prvky ke hře = Teamspeak 3, EPGP addons, DBM, Omen threat meter, GroupCalendar v4.6.1?: (mikrofon výhodou, ale být nemusí, stačí umět poslouchat) vyjádřím se - Všetko MáM :D
18. Přijímám pravidla slušného chování za mé vlastní, nebudu se chovat jako malé děcko, tudíž nebudu dělat ostudu OS?: Jasné jasné ja sa viem správať :) O to sa nemusíte báť určite.
19. Beru na vědomí, že podle porušení bodu 18. mohu být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit?: Jasné jasné
20. Ihned po vyplnění této přihlášky si připravím TS3(Teamspeak 3) a po případném přijetí se zapojím do akcí v GC(Group Calendar)?: vyjádřím se (to znamená, že budu mít připravený jak GC tak TS3 při náboru) - Jasné všetko to už mám dovno :)
21. Ihned po případném přijetí budu mít připravený addon EPGP a budu vědět co a jak podle jednoduchého návodu "zde klikni"?: opravdu jsem pochopil system rozdělování lootu Orda a vím co to obnáší? - Áno určite :)

Předmět příspěvku: Re: Sundula - Paladin
PříspěvekNapsal: 23 črc 2012, 12:01 
Fórum Adept
Fórum Adept

Ešte by som chcel dodať že Profky mám 450 mining / jawelcrafting 442 no ale mažem si Mining pretože sa mi viac k tomu hodí BS .. takže aby ste sa nebali že nemám hotové profky. Za necelý týždeň + - mám hotové BS :)

PříspěvekNapsal: 23 črc 2012, 22:49 
Fórum Guru
Fórum Guru

in-game nicky: owencrawn , darkkaelynna,tennej,alpovastara
Najdi si ve hre Hrace Orrin / Aremys

[DEV]Chipsi
07.07.2012 21:59 dafuq, ja som nikdy shadowmournu nepredal;]

http://www.youtube.com/watch?feature=fv ... j3bZDRIV2Y

PříspěvekNapsal: 25 črc 2012, 08:50 
Vedení Ordo Satanas
Vedení Ordo Satanas

in-game nicky: Órrin
potrebujeme sa stretnut ingame, nech mi vysvetlis preco mas talenty a glyphy tak ako ich mas..
talenty nie su vyslovene spatne, ale daju sa dat trosku lepsie.. ale glyphy, zle.. a chcem vediet ako tanka ovladas..

PříspěvekNapsal: 25 črc 2012, 13:19 
Fórum Adept
Fórum Adept

orrin píše:
potrebujeme sa stretnut ingame, nech mi vysvetlis preco mas talenty a glyphy tak ako ich mas..
talenty nie su vyslovene spatne, ale daju sa dat trosku lepsie.. ale glyphy, zle.. a chcem vediet ako tanka ovladas..

No ja som každý deň IN Game no a snažím sa ťa stretnúť :) Mám ťa vo Friend a neviem ťa dostihnúť.

PříspěvekNapsal: 27 črc 2012, 04:16 
Vedení Ordo Satanas
Vedení Ordo Satanas

in-game nicky: Órrin
sobota 17:00 TEST raid.. ak by nebol pre tank flek, v nedelu mame druhy raid, cas sa ti upresni..

EDIT: ste na skusku 2 tankovia.. staci mi len 1 Tankadin.. navyse pocas mojich otazok ste ma az tak neohurili, takze som zvedavy, ake upravy ste si spravili

PříspěvekNapsal: 28 črc 2012, 18:13 
Site Admin
Site Admin

in-game nicky: Crueli(heal) Irli(heal) Russty(tank) Cruely(tank) Cruele(melee-dmg) Cruelo(ranget-dmg) Moonzo(PvP)
no jak pise orin

rozhodnuti pozdrzime do zejtra kdy se zkusi druhy protpal na test

zatim lehke shrnuti

byla videt nervozita
sem tam byli mezery v taktice
ale zadnej vetsi problem nebyl

tak zejtra

PříspěvekNapsal: 29 črc 2012, 14:11 
Fórum Guru
Fórum Guru

in-game nicky: owencrawn , darkkaelynna,tennej,alpovastara
Po test raidu sme se rozhodli pro Boryza

sorry GL jinde Neprijaty...

[DEV]Chipsi
07.07.2012 21:59 dafuq, ja som nikdy shadowmournu nepredal;]

http://www.youtube.com/watch?feature=fv ... j3bZDRIV2Y

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 8 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina